2777
2789
عنوان

حسودی

221 بازدید | 29 پست

خودم میدونم مسخره است ولی خب ته دله همه دخترا یه جوری شده وقتی  همچین اتفاقی میفته 

تو فامیلتون  یه دختر که از شما کوچیک تره ازدواج کنه مثلا 

اون مثل خواهرمه  خیلی واسش خوشحالم ولی میخام این حس از بین بره  اگه همچین حالی داشتین بهم میگید؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خشگلم براش آرزوی خوشبختی کن ..من اگه باشم حسادت نمیکنم ...و به این فکر میکنم که به وقتش خدا موقعیت مناسب سرراهم قرار میده ..من ۲۶ سالمه و خواهرم که کوچکتره ازدواج کرده ومن مجردم ..دخترخاله هام ازدواج کردن اما من مجردم..ولی هیچوقت حسادت نکردم خیلیم براشون خوشحال شدم و رقصیدم ..😊😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
۳ سال پیش دوست خودم که ۶ سال ازم کوچیکتر بود و بکارتشم لا داده بود رفت دوخت ازدواج کرد یکماه بعد عقد ...

اره منم بخدا فقط از نیش کنایه  بقیه بدم میاد وگرنه همچین حسی بهم دست نمیداد

تو فامیل دخترای ۱۸ تا ۲۴ سال خبرای ازدواجشون میاد منم میشنوم فقط اینجوریم    

ای جان ..مطمئن باش تو یه روزی از همه خوشبخت تر میشی ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

نه من این حسو نداشتم. چون خواستگار زیاد داشتم. معمولا هم توی فامیل هر پسری میخواست ازدواج کنه اول می‌آمد خواستگاری من. بعد که من ردش میکردم میرفت سراغ دخترای دیگه. نمیخوام پز بدمااااا ولی اینجوری دیگه حسودیم نمیشد چون اگه میخواستم میتونستم زودتر از همه ازدواج کنم ولی ایده آل من یه چیز دیگه بود

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 
اره منم بخدا فقط از نیش کنایه  بقیه بدم میاد وگرنه همچین حسی بهم دست نمیداد

هر کی نیش زد بگو جوجه رو آخر پائیز میشمارن .... یا بگو ۶۰ درد ازدواجا طلاقه میبینمتون .... یا بگو مردای این دوره ۹۰ درصد خیانت میکنن ازدواج ریسک بزرگیه .... بزن تو برجکشون

اره منم به خودم همینو میگم

آفرین .....تو عروسیش حسابی به خودت برس و خوشحال باش ...هرکسی هم که نیش و کنایه میزنه اهمیت نده ....اصلا برای این چیزا ذهنتو درگیر نکن...تو یه روزی خوشبخت ترین میشی دوستم