2777
2789
عنوان

حسودی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آفرین .....تو عروسیش حسابی به خودت برس و خوشحال باش ...هرکسی هم که نیش و کنایه میزنه اهمیت نده ....ا ...

اره خیلی واسش خوشحالم کلی باهم برنامه  چیدیم  

چون میدونست خوشحال میشم اول از همه هم به من گفت 

اره خیلی واسش خوشحالم کلی باهم برنامه  چیدیم   چون میدونست خوشحال میشم اول از همه هم به م ...

آفرین که انقدر فهمیده و خانمی ..خوشبخت بشی خشگلم🤗🤗

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

ولی از من متاهل بشنوید ازدواج فقط مشکل و دردسر کمابیش خوشی تو باشه اونم فقط اویل ازدواج. بعدش تنهایی باز شرو میشه من ک شوهرم ۱۰ شباز سرکار میاد خونه شام میخوره پای تلویزیون خوابش میبره فرداش ۷ میره سر کار منمم و پسرمو دیوار اطرافم 

ولی از من متاهل بشنوید ازدواج فقط مشکل و دردسر کمابیش خوشی تو باشه اونم فقط اویل ازدواج. بعدش تنهایی ...

میدونم خودم عجله ای ندارم واسه ازدواج 

ولی مثلا  یکی از دخترای فامیل بعد از شنیدن خبر نامزدی دختر خالم پیام داد و تبریک گفت  بعد گفت انشالله بخت ما هم باز بشه انشالله روزی خودمون 

منو با خودش مقایسه میکنه که داره میره تو ۳۰سال من تازه یه ماهه ۲۰سالم تموم شده

بخدا من خونه بابام اصن ناخنم بی لاک نبود الان شوهرم میگ لا فقط کالباسی بقیه بچه گانس موهام تا کمرم بود میبافتم بعد عروسی گف باید کوتا کنی چ معنی داره غریبه موهاتو ببینه . هعیییی خواهر دلم از متاهلی پره