2777
2789

عکس آگهی:


عکس محصولی که دریافت کردم ام:


نظرم:

در عکس یک قالب شکیل با جنس فلز بدنه ی یکدست مشاهده میشه ولی چیزی که بدستم رسید مطمعنا با لوله بخاری های زائد ساخته شده. بسیار ضعیف و بد ترکیب. گوشه های قالب برخلاف چیزی که در عکس نمایش داده شده ،یکدست و نیمدایره نیست. یک مربع که گوشه های تیز جوشکاری شده داره! متاسفم که  اینجوری از اعتماد مردم سواستفاده میشه. متاسفانه خرید برای اواخر اسفنده و در شرایط بحرانی کرونا امکان برگشت دادن پیدا نکردم . راضی نیستم واقعا .
ناظر گرامی چرا فقط نظرات رضایتمندانه رو تایید می کنید؟!
این محصول را با کاربری پسرم خریداری کرده ام. اگر مشکل فقط همینه ، با کاربری پسرم این نارضایتی را مجددا ثبت میکنم.
در ضمن عکس محصولی که بدستم رسیده را هم میتوانم ضمیمه کنم که خودتان با عکس آگهی فروش خودتان مقایسه کنید. تایید هم نکنید چیزی عوض نمیشه. من راضی نیستم و مدیون هستید.تمام.


نتیجه: نظر تایید نشده !

...

پ ن:  ظاهرا آخرید خرید رو من انجام داده ام چون بلافاصله پس از ثبت سفارش ناموجود شده!


من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعا اینو واست فرستادددد؟ 

زنگ بزن پشتیبانیش بهشون بگو 

اخه مگ ادم میتونه تو این حلبی کیک بخوره و درست کنه😐

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

خاک تو سرش منم سفارش دادم کادو تولد بود روز تحویل گفت هفته آینده ارسال میشه منم لغوش کردم اولین خرید اینترنتی بود انجام می‌دادم کلااا پشیمونم کرد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2834
2835
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز