2777
2789

عکس آگهی:

عکس محصولی که دریافت کردم ام:

نظرم:

در عکس یک قالب شکیل با جنس فلز بدنه ی یکدست مشاهده میشه ولی چیزی که بدستم رسید مطمعنا با لوله بخاری های زائد ساخته شده. بسیار ضعیف و بد ترکیب. گوشه های قالب برخلاف چیزی که در عکس نمایش داده شده ،یکدست و نیمدایره نیست. یک مربع که گوشه های تیز جوشکاری شده داره! متاسفم که  اینجوری از اعتماد مردم سواستفاده میشه. متاسفانه خرید برای اواخر اسفنده و در شرایط بحرانی کرونا امکان برگشت دادن پیدا نکردم . راضی نیستم واقعا .
ناظر گرامی چرا فقط نظرات رضایتمندانه رو تایید می کنید؟!
این محصول را با کاربری پسرم خریداری کرده ام. اگر مشکل فقط همینه ، با کاربری پسرم این نارضایتی را مجددا ثبت میکنم.
در ضمن عکس محصولی که بدستم رسیده را هم میتوانم ضمیمه کنم که خودتان با عکس آگهی فروش خودتان مقایسه کنید. تایید هم نکنید چیزی عوض نمیشه. من راضی نیستم و مدیون هستید.تمام.

نتیجه: نظر تایید نشده !

...

پ ن:  ظاهرا آخرید خرید رو من انجام داده ام چون بلافاصله پس از ثبت سفارش ناموجود شده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اینو واست فرستادددد؟ 

زنگ بزن پشتیبانیش بهشون بگو 

اخه مگ ادم میتونه تو این حلبی کیک بخوره و درست کنه😐

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

خاک تو سرش منم سفارش دادم کادو تولد بود روز تحویل گفت هفته آینده ارسال میشه منم لغوش کردم اولین خرید اینترنتی بود انجام می‌دادم کلااا پشیمونم کرد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...