2777
2789
اره دقيقا همينه كه ديوونم كرده خيلي حس بديه ادم حس ميكنه هرلحظه تصوير زن ديگه اي جلوي چشم شوهرشه

در این موارد بیشتر شکل رابطه رو تصور میکنن و اجراشو...

با این فکرا خودتو اذیت نکن...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
اره دقيقا همينه كه ديوونم كرده خيلي حس بديه ادم حس ميكنه هرلحظه تصوير زن ديگه اي جلوي چشم شوهرشه

نه عزیزم تصویری توذهنش نیس،روراست بگم من خودم ۳    ۴ساله تااین عکسای زنای لختی رونبینم یاگیفشونواصلاتورابطمون یخ میمونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا علاقه اي به اين كارندارم من امشب جايي مهمون بودم و فردا برميگردم خونمون تصميم دارم باهاش اتما ...

عصبانی هستی، دلخوری...

آروم باش عزیزم...این مشکل برای هرکسی ممکنه پیش بیاد...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
نه عزیزم دوستم برام تعریف میکرد مثلا مهمونی دعوت بودن بعد که میرفتن خونه از هیکل زنای دیگه میگفته او ...

نه ديگه در اين حدم مريض نيست

ولي من فكرميكنم ادم با ديدن اين فيلما همه چي كم كم براش عادي ميشه

ديش ديري ديرين ماشالله
نه عزیزم تصویری توذهنش نیس،روراست بگم من خودم ۳    ۴ساله تااین عکسای زنای لختی رونبینم یاگ ...

احتمالا شوهرمنم همينه

توباشوهرت مشكل داري؟اصلا دوسش داري؟

ديش ديري ديرين ماشالله
نه ديگه در اين حدم مريض نيست ولي من فكرميكنم ادم با ديدن اين فيلما همه چي كم كم براش عادي ميشه

خداروشکر،شوهرت بخداخوبه بااین فیلماکه میبینه پس فقط همینجوری نگامیکنه روهیچ چیزش تاثیرنذاشته خداروشکر

نه ديگه در اين حدم مريض نيست ولي من فكرميكنم ادم با ديدن اين فيلما همه چي كم كم براش عادي ميشه

آره، اما با چیزایی ک داری میگی همسرت فقط ب پ ورن اعتیاد داره...

قبل از هرچی باید این موضوع رو خودت هضم کنی و آروم باشی تا زندگیتو نجات بدی...

خانوما شاید جنس ظریف و ظاهرا ضعیف باشند ولی  قدرت روحی بسیار بالایی دارند!

عصبانی هستی، دلخوری... آروم باش عزیزم...این مشکل برای هرکسی ممکنه پیش بیاد...

نه والا

اينمه تو اين سايت اومدم و رفتم از هزار نفر شايد چند نفر اين مشكلو داشتن

كاش شوهرمن هيچ حسني نداشت ولي در عوض اين مشكل احمقانه تو زندگيمون وجود نداشت

ديش ديري ديرين ماشالله
نه والا اينمه تو اين سايت اومدم و رفتم از هزار نفر شايد چند نفر اين مشكلو داشتن كاش شوهرمن هيچ حسن ...

نا شکری نکن!

فکر کردی اونایی ک این مشکل رو داشتند و یا دارند، میان تاپیک میزنن من خود ارضایی میکنم؟

خداروشکر،شوهرت بخداخوبه بااین فیلماکه میبینه پس فقط همینجوری نگامیکنه روهیچ چیزش تاثیرنذاشته خداروشک ...

ديگه چه تاثيري ميخواست داشته باشه؟

انتظارات عجيب كه داره

ايراد كه ازم ميگيره

ميگه توبلد نيستي و ازين صحبتا

تو اينستا هم هزار جور عكس ناجور ميبينه از پريسا جون و نازي جون و ازين چرت و پرتايي كه يه زن داغون ازخودش عكس ميذاره زيرش چرت و پرت مينويسه

به بهونه ي علاقه به دنياي ورزش هم سر تا پاي همه ي ورزشكاراي زن رو ديد ميزنه هميشه.......ديگه چه مشكلي باقي مونده كه نداشته باشه؟😁كلكسيوني  ازمشكلاته به تنهايي

ديش ديري ديرين ماشالله