2777
2789
اره تعجبم از اينه كه مشكلي نداريم و همه چي خوبه به جز يه مورد كه انتظار كارخاصي رو داشت و با اينكه ...

عزیزم، همسرت اون فیلما رو دیده و انتظارش بالا رفته...

نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم🤔🤭

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
عزیزم شوهرشمافقط فیلمشومیبینه،توفامیلمون یه نفر بودچشماهیزززززورابطه بازناداشت رفت کلاس ان ای درست ش ...

فرق زيادي نداره اخه

همه ي مشاورهاميگن بايد جلوي ديدن اين فيلمارو گرفت چون دقيقا كسايي كه انواع و اقسام كاراي غلط رو انجام دادن يه روزي از همينجا شروع كردن

اولش فيلم بعدش تخيل بعدم هزارجور كارغلط....

ديش ديري ديرين ماشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تعجبم از اينه كه مشكلي نداريم و همه چي خوبه به جز يه مورد كه انتظار كارخاصي رو داشت و با اينكه ...

پس تا رابطه داری مشاوره ای چیزی ببر شوهرتو تا بدتر نشده کم کم علاقه ای به رابطه نداره

خب عزیزم مشکل حل شد،ایشون یادگرفتن بااین فیلماتحریک بشن بیان کنارتون بررابطه

فرق زيادي نداره اخه همه ي مشاورهاميگن بايد جلوي ديدن اين فيلمارو گرفت چون دقيقا كسايي كه انواع و اق ...

دوستش باش... درکش کن... کمکش کن...

بازم میگم دوستش باش و درکش کن!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
باهاش درمورد احساساتش و اینکه چرا نگاه میکنه و وقتی نگاه میکنه چ حسی داره و... حرف زدی تا حالا؟ البت ...

راستش و بخواي در اين حد دوستانه نه

ولي با مهربوني باهاش حرف زدم خيلي

بارها گفتم تومرد خوبي هستي كلي ويژگي هاي خوبش و گفتم بعد گفتم خيف نيست الكي گناه ميكني يا رفته رفته باعث ميشي زندگيمون سرد شه و اتفاقات بدي بيفته

اون لحظه قبول ميكنه يا انكار ميكنه يه مدت هم واقعا نميبينه ولي بعدش دوباره روز از نو.....

ديش ديري ديرين ماشالله
نگاه بد به زنای نامحرم نداره ؟

راستش من هيچوقت نفهميدم اين حرف يعني چي

منظورم اينه من چجوري بايد اينو تشخيص بدم؟منظورت اينه كه هي به دور و ورش نگاه ميكنه؟

ديش ديري ديرين ماشالله
راستش من هيچوقت نفهميدم اين حرف يعني چي منظورم اينه من چجوري بايد اينو تشخيص بدم؟منظورت اينه كه هي ...

نه عزیزم دوستم برام تعریف میکرد مثلا مهمونی دعوت بودن بعد که میرفتن خونه از هیکل زنای دیگه میگفته اونم با گریه برا من تعریف می کرد :( 

البته فکر نکنم همسرتون اینجوری باشه 

عزیزم، همسرت اون فیلما رو دیده و انتظارش بالا رفته... نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم🤔🤭

اره موافقم

بخاطر همينه كه انقد حالم بده چون داره مستقيما روي زندگيمون تاثير ميذاره

ديش ديري ديرين ماشالله
پس تا رابطه داری مشاوره ای چیزی ببر شوهرتو تا بدتر نشده کم کم علاقه ای به رابطه نداره

اره درسته فكرميكنم بايد خيلي جدي پيگير باشم

مساله ي ما با حرف زدن حل نميشه

ديش ديري ديرين ماشالله
راستش و بخواي در اين حد دوستانه نه ولي با مهربوني باهاش حرف زدم خيلي بارها گفتم تومرد خوبي هستي كل ...

از همین فردا شروع کن بنظرم...

بگو من درکت میکنم عزیزم... بیا بیشتر باهم حرف بزنیم...

و همون سوالا ک گفتمو بپرس...

راجع ب خواسته ها و انتظارات جنسیش باهاش حرف بزن... بپرس چ خواسته هایی داری؟

و با یه مشاور سکسولوژی در تماس باشی برات بهتره...

خب عزیزم مشکل حل شد،ایشون یادگرفتن بااین فیلماتحریک بشن بیان کنارتون بررابطه

اره دقيقا همينه كه ديوونم كرده

خيلي حس بديه ادم حس ميكنه هرلحظه تصوير زن ديگه اي جلوي چشم شوهرشه

ديش ديري ديرين ماشالله
دوستش باش... درکش کن... کمکش کن... بازم میگم دوستش باش و درکش کن!

اصلا علاقه اي به اين كارندارم

من امشب جايي مهمون بودم و فردا برميگردم خونمون

تصميم دارم باهاش اتمام حجت كنم چون اينستاشو هك كردم و فهميدم پيج س ك س ي فالو كرده

فكرشو بكن.....انقد احمقه كه فالو كرده

يني پيش خودش فكرنكرده كه من ميبينم

ديش ديري ديرين ماشالله