2777
2789
عنوان

نوزاد

190 بازدید | 29 پست

دخترم تو ۸ ماهه غذا چی بخش بدم و چند وعده؟

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

۸ماه شاید از دندونه نمیخوره فرنی ویکم گلاب میدادم من باخرما شیرین میکردم . غذام سوپ جوپرک وهویج و گوجه وسبزی وگوشت چرخ کرده ک قبل پخت باپیازتفت میدادم

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رو کارت واکسن کاملا توضیح داده با رسم شکل

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
گوشت بزارداخل شیشه عصاره شو بگیر بده بخوره خیلی مقوی هم هست سرلاک بده بهش موز چهارمغز بده 

تخم مرغ چی میتونم بدم؟

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
۸ماه شاید از دندونه نمیخوره فرنی ویکم گلاب میدادم من باخرما شیرین میکردم . غذام سوپ جوپرک وهویج و گو ...

ممنون عزیزم

فرنی حریره بادام سوپ   

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ممنون عزیزم

دوتاسه وعده هم میتونی غذابدی . ولی اصلابهش اصرار نکن اشتاگهاداشته باشه میخوره . زیر یکسال اولویت با شیر هستش بعد یک شال اول غذا بعد شیر

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
فک کنم اول باید سفیده رو بهش بدی 

اب پز کنم دیگ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز