2777
2789
عنوان

نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 29 پست
عزیزم اینجا از کسی نپرس چی بدی چی ندی،یه چیزا میگن که ممکنه سلامتی بچه بخطر بیوفته،از رو کارت واکسنش ...

اوک عزیزم .به کارت واکسن دقت نکردم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز بهداشت ب من گفت اول سفیده رو بده بخوره  

دکتر ب من گف خاصیت تخم مرغ زردشه بعد هردو یکم باکره قاطی کن بچه بخوره براوزن گیری اینا خیلی خوبه

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
آره گلم.خدا نی نیتو حفظ کنه

به همچنین خانمی

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
دکتر ب من گف خاصیت تخم مرغ زردشه بعد هردو یکم باکره قاطی کن بچه بخوره براوزن گیری اینا خیلی خوبه

نمیدونم هرکسی یه چی میگه بهداشت ک پسرم بردم میگفت سفیده سبک تره بچه زودهضم میکنه تامعدش عادت کنه بعد زرده رو بدی بخوره

نمیدونم هرکسی یه چی میگه بهداشت ک پسرم بردم میگفت سفیده سبک تره بچه زودهضم میکنه تامعدش عادت کنه بعد ...

خخخخخخ چرا باهم هماهنگ نمیکنن ولی کلا بچه من ن بد غذا بودخوابش همش عالیه 

خداروشکر ولی پسرمن انقد بد خوابه باید دوساعت روپاهات باشه ک بخوابه الان 17 ماهشه هنوزمیزارمش روی پاه ...

دخترمنم روپا عادت داره قبلا خیلی اذیت میشدم الان میزارم قشنگ خسته میشه زود خوابش میبره کاریم نمیکنم تنظیم خابش بهم بخوره سر موقعش خونم باید شیربخوره بخوابه 

عزیزم اینجا از کسی نپرس چی بدی چی ندی،یه چیزا میگن که ممکنه سلامتی بچه بخطر بیوفته،از رو کارت واکسنش ...

عکس از صفحه ای که غذاها هس میفرستی؟کارت واکسن پسرم تفکیک نکرده غذا ها رو.فقط ی چیزایی رو نوشته از ۹ ماهگی یعنی بقیشو قبل ۹ ماهگیم میتونه بخوره؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عکس از صفحه ای که غذاها هس میفرستی؟کارت واکسن پسرم تفکیک نکرده غذا ها رو.فقط ی چیزایی رو نوشته از ۹ ...

من نمیتونم عکس بفرستم،نمیدونم چرا

اینترنت سرچ کن میاره تفکیکش رو.بزن کارت واکسن نوزادان 

من نمیتونم عکس بفرستم،نمیدونم چرا اینترنت سرچ کن میاره تفکیکش رو.بزن کارت واکسن نوزادان 

مرسی عزیزم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز