2777
2789
عنوان

طفلک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 40 پست

خانوما هیچ کدوم ساکن سنندج نیستین؟؟؟یه دکتر خیلی خوب داره اسمش دکتر عطایی هست 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
میدونی قبلش رفلاکس نداشت  اسفتراغش مال دیروزه ولی از اول تولدش خوابش کوتاه بود

خوب شاید قبلا رفلاکسش پنهان بوده اگه خوابش بده شک نکن مال رفلاکسه

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میبرمش دکتر طفلیم شیر خشکیه همه مدل شیر خشک عوض کردم هیچی بهش نمیوفته😔😔😔😔ایدفه ببرم میگم دارو بر ...

الهی بگردم ان شاءالله دارومیده خوب میشه منم خدا بخواد فردا میبرمش 

کاش دکتر باشه

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
خوب شاید قبلا رفلاکسش پنهان بوده اگه خوابش بده شک نکن مال رفلاکسه

نمیدونم....احتمالا دعا کن عزیزم 

فقط یه متخصص گوارش تو شهر داریم کاش مطب باشه فردا

میبرمش دکتر طفلیم شیر خشکیه همه مدل شیر خشک عوض کردم هیچی بهش نمیوفته😔😔😔😔ایدفه ببرم میگم دارو بر ...

حتما باید شیر خشک AR بهش بدی 

نمیدونم....احتمالا دعا کن عزیزم  فقط یه متخصص گوارش تو شهر داریم کاش مطب باشه فردا

ان شالله که زودتر یه دکتر خوب پیدا کنی من بچمو ۵و۶ تا دکتر بردم اینقدر در مورد رفلاگس مطالعه کرده بودم خودم دکت  شده بودم هر جا میبردم خودم میگفتم رفلاکس داره بچم تو دوماهگی ۶ونیم کیلو بود بعضی از دکترها مسخره ام میکردن خودم به یه دکتر گفتم شما داروی رفلاکس و بنویس دو هفته بعد بچم عالی بود راستی به هیچ عنوان شیر گاو .گوشت گاو و هر چیزی که توش شیر گاو باشه به هیچ عنوان نخورید حتی کیکی که توش شیر داره بادمجان و گوجه و توت فرنگی و ...کلا چیزهای الرژی زا هم نخورید رفلاکس و تشدید میکنه

ن

حتما باید شیر خشک AR بهش بدی 

بچه ی من اصلا خواب نداره  تا میخوره استفراغ میکنه به بعدش نمیرسه

عزیز بوه کوچیکه،قبل از اینکه ک بخوای ب خودش چیزی بدی بخوره،خودت اول غذاهاتو اصلاح کن،چیزای نفاخ ب هیچ وجه نخور،نخود داخل آبگوشت نریز،کلم،گوجه،خیار،لبنیات نخور،میتونی بری عطاری ی دارویی برا خودت میده،دم کنی بخوری احتمالا خیلی بهتر میشه،جاری منم بچه اش خواب خوب نداشت،تا ی سری داروی دم کردنی خودش میخوره خیلی بهتر شده،سغی کن ب بچه فعلا ندی ببین بهتر میشه

و رعایت کردن نکات دیگه ای ک دوستان گفتن

خودت عرق نعنا،دم کرده سیخ شاطره بخور

عزیز بوه کوچیکه،قبل از اینکه ک بخوای ب خودش چیزی بدی بخوره،خودت اول غذاهاتو اصلاح کن،چیزای نفاخ ب هی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

چشم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز