سلام خانوم من سه سال درگیر رفلاکس پسرم بودم با دارو عالی میشه بهش نکسیوم و زانتاک دادم بچه های رفلاکسی همش اسید معدشون میاد توی گلوشون نه خواب دارن نه میتونن خوب شیر بخورن گلوشون زخم میشه و اگر درمان نشه بعد از مدتی دیگه شیرتو نمیخوره طلفکی میدونم چه حالتایی داره حتما رو سطح شیب دار بخوابونش من که شب تا صبح نشسته بغلش میکردم و سرشو میزاشتم روی شونم فقط در این حالت یه کوچولو میخوابید جتما حتما ببرش پیش فوق تخصص گوارش اگر تهران هستی دکتر مقدادی خوبه
تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵ (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
نه رو پا تو بغل راه ببریم اصلا هیچی شیر ک میخوره انگار بیخ گلوش گیر کرده هر لحظه میخاد بریزه بیرون
رفلاکسش خیلی شدیده توروخدا هر چه زودتر ببرش فوق تخصص گوارش تصور کن خودمون تمام طول شبانه روز حالت تهوع داشته باشیم و اسید معده گلومونو به شدت بسوزونه چه حالی خواهیم داشت بچه های کوچولو دقیقا همینجوری ان هم گرسنه ان هم هر چی بخورن بالا میارن
تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵ (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)