2777
2789
عنوان

طفلک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 40 پست

سلام خانوم من سه سال درگیر رفلاکس پسرم بودم با دارو عالی میشه بهش نکسیوم و زانتاک دادم بچه های رفلاکسی همش اسید معدشون میاد توی گلوشون نه خواب دارن نه میتونن خوب شیر بخورن گلوشون زخم میشه و اگر درمان نشه بعد از مدتی دیگه شیرتو نمیخوره  طلفکی میدونم چه حالتایی داره حتما رو سطح شیب دار بخوابونش من که شب تا صبح نشسته بغلش میکردم و سرشو میزاشتم روی شونم فقط در این حالت یه کوچولو میخوابید جتما حتما ببرش پیش فوق تخصص گوارش اگر تهران هستی دکتر مقدادی خوبه 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای منم الان تو این وضعم دلدرد میشه و جیغ میزنه الان دارن راه میبرنش دیوانه شدممممممممممممممممممم

پسر من دوست نداره راش ببرن 

رو پای خودم میخوابه 

بذارنش رو پا آروم نمیشه؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
عزیزم رانیتیدین اخبار اعلام کرد ممنوعه اصلا نخورید دیگه من خودم مصرف زیادی تقریبا داشتم ولی فعلا نمی ...

خیلی ساله تو کل دنیا ممنوعه ولی اینجا هنوز نه. اگه اونو نخواست زانتاک یا هر ضد اسید دیگه. به داروخونه بگه برا بچه میخوام راهنماییش میکنن‌

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
سلام خانوم من سه سال درگیر رفلاکس پسرم بودم با دارو عالی میشه بهش نکسیوم و زانتاک دادم بچه های رفلاک ...

مممون عزیزم دارو که میدن خوابش بهتر میشه؟

پسر من دوست نداره راش ببرن  رو پای خودم میخوابه  بذارنش رو پا آروم نمیشه؟

نه رو پا تو بغل راه ببریم اصلا هیچی

شیر ک میخوره انگار بیخ گلوش گیر کرده هر لحظه میخاد بریزه بیرون

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
من شنیدم اگه رفلاکس باشه باید از ۴ ماهگی غذا دادنو شروع کرد  درمورد دارو ولی اسمشو نمیدونم  ...

درسته چون مواد جامد اسید معده رو به خودش جذب میکنه 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
نه رو پا تو بغل راه ببریم اصلا هیچی شیر ک میخوره انگار بیخ گلوش گیر کرده هر لحظه میخاد بریزه بیرون

رفلاکسش خیلی شدیده توروخدا هر چه زودتر ببرش فوق تخصص گوارش تصور کن خودمون تمام طول شبانه روز حالت تهوع داشته باشیم و اسید معده گلومونو به شدت بسوزونه چه حالی خواهیم داشت بچه های کوچولو دقیقا همینجوری ان هم گرسنه ان هم هر چی بخورن بالا میارن 

من از داروخونه قطره ی پدی لاکت گرفتم خیلی خوبه  برای دخترم

اینم عالیه حتما به بچه هاتون بدین

رفلاکسش خیلی شدیده توروخدا هر چه زودتر ببرش فوق تخصص گوارش تصور کن خودمون تمام طول شبانه روز حالت ته ...

اره دوشنبه وقت گرفتم باید ببرم

مممون عزیزم دارو که میدن خوابش بهتر میشه؟

حتما خوابش خوب میشه چون علت تمام بی قراری ها و بدخوابی های بچه رفلاکسشه وقتی دارو میدی واقعا آروم میشه 

عزیزم ببرش مطب شاید تد یک سال دیگه کرونا نرفت

راست میگی...

شاید اصلا تمومی نداشت 

دعاکن زودی نوبت گیرم بیاد ان شاءالله فردا عصر میبرمش

شاید رفلاکس پنهانه 

میبرمش دکتر طفلیم شیر خشکیه همه مدل شیر خشک عوض کردم هیچی بهش نمیوفته😔😔😔😔ایدفه ببرم میگم دارو براش بنویسه بچم اب شده 

حتما خوابش خوب میشه چون علت تمام بی قراری ها و بدخوابی های بچه رفلاکسشه وقتی دارو میدی واقعا آروم می ...

میدونی قبلش رفلاکس نداشت 

اسفتراغش مال دیروزه

ولی از اول تولدش خوابش کوتاه بود