2777
2789
وقتی ک ۱۰ کیلو کم کردم  طبیعتا معده کوچیک میشه  بعد شرو میکنم خام گیاه خواری  بعدم ...

هر طور خودت صلاح میدونی اما این روشا صحیح نیستن مثل اینه ک بخواد ابروشو تمیز کنه چششو کور کنه میمونه

این روشا لاغر میکنه اما ب بدن اسیب میزنه من الان ۱۰کیلو کم کردم بدون ایکه یذره صورتم تغیر کنه تازه وضعیت پوستمم عالی شده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب یکم از رژیمت بگو چجوری بوده 

من اولش با کالری شماری تا۱۲۰۰تا شروع کردم بعد دیدم خسته کنندست ولش کردم کم خوری میکنم فقط اما ۴۰تا۶۰ دقه هر روز ورزش دارم ...  تنها چیزی هم که حذف کردم سیب زمینی سرخ کرده هس ..... همه چیز میخورم اما کم حالا اگه  ی روز پیش اومد زیاد خوردم فرداش با کمتر خوردن جبران میکنم اینجوری ۱۰ کیلو کم کردم فقط مونده ۳ونیک کیلو دیکه.... درضمن این روشی هس ک تا اخر عمرم میتونم ادلمه بدم 

از آبان سخت ترش کردم ولی از شهریور  رعایت کردم.

رژیمت چیابود وچطور اینقد خوب کم کردی.ممنون بهم توضیح بدی عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
رژیمت چیابود وچطور اینقد خوب کم کردی.ممنون بهم توضیح بدی عزیزم

کم خوردم شیرنی برنج نان حداقل سالاد دمنوش زنجبیل گل سرخ زیره دارچین هل  ومتیعا زیاد واندکی ورزش مرغ آبپز تخم مرغ بیشتر.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز