2777
2789

منم میخوام وزنمو بیارم پایین.۱۶۲قدم.....۷۲وزن😞😞😞😞

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
در روز چند کالری مصرف میکردی؟؟

اون موقع ک کالری شماری میکردم نهایت ۱۲۰۰تا اما دیگه خسته شده بودم از کالری شماری   فقط کم خوری میکنم البته دیگه مقدار و کالری ها هم دستم اومده چشمی میتونم حدس بزنم حالا یخورده کم و زیاد مبشع ولی بیخیال من میخوام سبک غذاخوردنمو تغییر بدم عادت کنم  به کم خوری نمیتونم ک تا اخر عمر ی ترازو بگیرم دستم هی غذا وزن کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوردخوراکمو نمیتونم کنترل کنمم ...مثلا برنج و اینا رو حذف کنم؟؟

من تنها چیزی ک حذف کردم سیب سرخ کرده بود  وگرنه پیتزا میخورم در حد دوقاچ نوشابه ی لیوان   چیپس پفک بستنی همه چی  فقط سیب زمینی ممنوع بود برام 

باربی جونم من۹۷ بودم الان۶۶ ام میخوام ۶۰ بشم تو جند بودی چند شدی؟

عزیزم طی چند ماه اینقدر کم کردی.چه خوووووب

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
باهم شروع میکنیم

ارادم ظعیفه.من بایدم وزنمو کم کنم نابارورم.و بعد ماه رمضون به امید خدا میخوام جنین هامو انتقال بدم.توروخدا یه راهکار بگین من سریعتر وزن کم کنم

ارادم ظعیفه.من بایدم وزنمو کم کنم نابارورم.و بعد ماه رمضون به امید خدا میخوام جنین هامو انتقال بدم.ت ...

راهکار خیلیی سریع که نمیشه عزیزم...بعدش مشکلات جدی واست پیش میاد

[QUOTE=135134311]من میخام رژیم سیب بگیرم[/QUOTE  کم خوری کن بهتره   تا کی میخوای رژیم سیب ...

وقتی ک ۱۰ کیلو کم کردم 

طبیعتا معده کوچیک میشه 

بعد شرو میکنم خام گیاه خواری 

بعدم کالری شماری

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز