sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 عنوان کسی میدونه؟ 100 بازدید | 8 پست یه راه اینترنتی برای کسب درامد میخوام😐پوسیدم تو خونه!اگه کسی میدونه بگه پلیززر:( نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^ 1399/02/14 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکیلا۷۶ عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 3277 میدونستیم الان تو نی نی سایت ولو نبودیم🤦♀️ من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27765 بورسه فعلا که خوب سود میده خدا کنه خوبم بمونه ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.
sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 بورسه فعلا که خوب سود میده خدا کنه خوبم بمونه شما چقد سرمایه گذاری کردی؟ نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27765 شما چقد سرمایه گذاری کردی؟ من همسرم تازه رفته ده تومن فعلا گذاشتیم یه سری سهاما هست عرضه اولیست اونا سود دهی داره ما بیشتر از اونا خریدیم این ماه ۲۸۰۰ سود کردیم ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.
sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 من همسرم تازه رفته ده تومن فعلا گذاشتیم یه سری سهاما هست عرضه اولیست اونا سود دهی داره ما بیشتر از ا ... خوش ب حالتون من میترسم اخه ضرر کنم پولم بره بشینم غصه بخورم نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27765 خوش ب حالتون من میترسم اخه ضرر کنم پولم بره بشینم غصه بخورم اگه هیچ علمیم نداشته باشی فقط با خرید عرضه های اولیه می تونی سود کنی عرضه اولی فقط سود داره اتفاقا ما افسوس میخوریم که چرا زودتر وارد بورس نشدیم ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.
sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 اگه هیچ علمیم نداشته باشی فقط با خرید عرضه های اولیه می تونی سود کنی عرضه اولی فقط سود داره ا ... باشه عزیزم میرم تو کارش مرسی که گفتی😍😍 نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^