2777
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 100 پست
در ضمن خیلی هم دروغ شنیدم. خانمی اینجا بود در یک تاپیک سیگنال خرید میداد. در صفحه اول گفت نصف بیشتر ...

میگم بیا دوتایی کارگاهی چیزی بزنیم نون بخوریم🤗🤭

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
خب الان زورت نمیاد نمیخوای از تطلاعاتو دانشت استفاده کنی ؟

نه اصلا. بابا من کلی درس خوندم شاگرد اول دانشگاه بودم. دو رشته لیسانسو فوق گرفتم هیچی به هیچی. ازشون یک قرون درامد ندارم. حالا بیام برای این حرص بخورم. 

نه نمیخورم. 

ببین من میخواستم بیمه هنرمندان بشم. شرایطی داشت که من نداشتم. استادم که خیلی خیلی هم مومن بود به من گفت بیا من اختیار دارم و برات نامه میدم که تو فلان شرط رو داری تا بری بیمه تو درست کنی. من فکر کردم کار درستیه. تصادفی زنگ زدم دفتر مرجعم پرسیدم. اون طرف خیلی ناراحت شد و گفت که نکن این کارو . گفت که اینقدر از این کارها میشه برای درست کردن بیمه . منم صبر کردم دو سال بعد خودم شرایطشو پیدا کردم و بیمه مو درست کردم. حالا که میبیتم همچین چیز خاصی هم نبود که بخوام به خاطرش تقلب کنم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا. بابا من کلی درس خوندم شاگرد اول دانشگاه بودم. دو رشته لیسانسو فوق گرفتم هیچی به هیچی. ازشون ...

متاهلی؟چند سالته گلی،؟بیمه هنرمندان چی هست؟

یه سوال دیگه از کجا مطمعن شم همین عرضه اولیه ای که میخرم پشتش واقعا شرکتی که اعلام شده  هست و و ...

کارت درسته. ادم در مسایل مالی باید وسواس داشته باشه. 

خوب تا یه حدی میشه اطلاعات از نت جمع کرد که این شرکت دولتیه یا خصوصیه و سرمایه اش چقدر و کجاست و ... 

از طرفی شرکتهایی که عرضه اولیه هستند، معمولا از چند تا فیل تر رد میشن و تاییدیه میگیرن که ترازنامه هاشون درست باشه و زیان ده نباشن و ...

متاهلی؟چند سالته گلی،؟بیمه هنرمندان چی هست؟

من 32 ام. دو ماه متاهلم. بیمه هنرمندان همون بیمه مشاغل ازاده (تقریبا مثل بیمه زنان خانه دار و بیمه اختیاری میمونه) منتها وزارت ارشاد اگر کسی مایل باشه بهش بیمه تکمیلی درمان هم میده(البته پولشو میگیره ها). فقط هم بازنشستگی داره. مثلا من الان ماهی 270 تومن میدم برای خودم تنها. بدون دفترچه درمان که بعد از سی سال با حقوق اداره کار بازنشسته بشم. بیمه بیکاری هم نداره. 

عزبزم میشه راهنمایی کنی چن روزه می خوام صبح سهم بگیرم از شرکت ها بعد خرید می بینم مثلا دو هزار نفر ت ...

همینه دیگه صف خرید درست میکنن، قیمت سهامو هی میکشن بالا میکشن بالا. حالا حالا هم نمیتونی بخری. مگه اینکه شانس بیاری. 

همینه دیگه صف خرید درست میکنن، قیمت سهامو هی میکشن بالا میکشن بالا. حالا حالا هم نمیتونی بخری. مگه ا ...

خب راه چاره ای نداره ، اخه چن روزه صبح ثبت می کنم ولی تا ظهر باز نوبتم نمی رسه ، افتضاح شلوغش کردن

همچین الکی هم نیست وقتی از ساعت 8:30 صبح تا 12ُ:30 ظهر  یه سره نگات به کامپیوتر باشه و همش مواظب باشی که این سهم صف خرید شد اون صف فروش شد کار اسونی نیست اگه حرام بود پولش دولت دخالت نمیکرد و تو ایران اجازش نمی دادن که تالار بورس ایران تشکیل شه 

منم اولش همین حسو داشتپ البته ن ک فک کنم حرومه حس بی مصرفی داشتم😐بعدش فهنیدم ک ن اینحوریاام نیست

چجوری به این نتیجهرسیدی که نههه اینجوریام نی؟😕