2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

274 بازدید | 25 پست

بچه ها من یه سئوال دارم

پیش دبستانی دقیقا یعنی بچه به چه سنی برسه میتونه بره پیش دبستانی؟ نیمه اول باید باشه یا دوم؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امسال باید دخترمو بنویسم پیش دبستانی ولی نمیبرم خودم تو خونه باهاش کار میکنم .از کرونا میترسم

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه ها من پسرم نیمه اول ۹۵ هست یعنی مهر چند سال دیگه باید ثبت نامش کنم پیش دبستان؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

من رفتم از خود مدرسه و مهد کودک پرسیدم ، وقتی بچه شما ۵ سال تمام شد باید بره پیش دبستانی ، تابستان دخترم میشه ۵ سال تمام و وارد ۶ سالگی میشه گفتن باید مهر ببرم ثبت نام و برای مدرسه ۶ سال تمام یعنی بعد تولد ۶ سالگی

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
من رفتم از خود مدرسه و مهد کودک پرسیدم ، وقتی بچه شما ۵ سال تمام شد باید بره پیش دبستانی ، تابستان د ...

دخترتون متولد چه سالیه؟

۲۵شهریور ۹۴

یعنی من که پسرم فروردین ۹۵ هست باید مهر سال دیگه بره پیش دبستانی؟