2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 25 پست
یعنی من که پسرم فروردین ۹۵ هست باید مهر سال دیگه بره پیش دبستانی؟

اره پسرم متولد ۹۵ اون سال دیگه میره مهر سال دیگه میره پیش دبستانی

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اره پسرم متولد ۹۵ اون سال دیگه میره مهر سال دیگه میره پیش دبستانی

مرسی از جواب😘

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امسال باید دخترمو بنویسم پیش دبستانی ولی نمیبرم خودم تو خونه باهاش کار میکنم .از کرونا میترسم

میشه واقعا؟؟ این دغدغه هر روز منه ... هی میگم خدا کنه امسال پیش رو اختیاری بذارن بچه ها رو نبریم آخه پیش،چیه خودمون تو خونه هم میتونیم بخاطر کرونا

ولی ایراد نگیرن برا کلاس اول.؟ بنظرتون میشه ؟

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

دوستان پیش دبستانی اجباریه؟ میشه نبرد؟ برای کلاس اول مدرک پیش رو میخوان حتما؟ میشه جوابمو بدین نگران مهرم از حالا باید دخترمو ببرم ولی از کرونا میترسم 

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
دوستان پیش دبستانی اجباریه؟ میشه نبرد؟ برای کلاس اول مدرک پیش رو میخوان حتما؟ میشه جوابمو بدین نگران ...

پیش دو اگه نبری قبل ثبت نام اول باید آزمون بدن

امسال فعلا مجازی هستن حضوری نمیرن

😆😆😆😆😆😆
میشه واقعا؟؟ این دغدغه هر روز منه ... هی میگم خدا کنه امسال پیش رو اختیاری بذارن بچه ها رو نبریم آخه ...

چرا نمیشه ؟خیلیا نمیبرن 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
ثبت نام کن لاقل مجازی آموزش میدن

بره چی الکی پول بدم ؟بهتر نیست خودم کتاباشو بگیرم کارکنم؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
پیش دو اگه نبری قبل ثبت نام اول باید آزمون بدن امسال فعلا مجازی هستن حضوری نمیرن

ممنون از راهنماییتون