2777
2789

یاالله#  

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاسکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو حضرت عباس و سیدالشهدا و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه❤سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

سلام

میشه دعا کنید و این آیه رو واسم بخونید😭😢😭🙏🙏💐💐💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یک دنیا ممنون❤

الهی به حق خدایی خدا،حسین اصحاب اولاد و خاندانش،قرآن مجید،تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷

بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢🙏

سکینه به معنی آرامش❤

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من خودم این روزها به حدی دل شکسته ام که فقط حال دلم رو خدا میدونه ، امروز ام یکی از تلخ ترین روزهای زندگیم بود الان تاپیک زدم خواستم برام دعا کنند بلکه به دعای شما خدا کمکم کنه اما فقط دو نفر اومد.  انگار کل دنیا دست به دست هم داده که من نابودشم. 

نمیدونم که خدا اصلا صدای منو میشنوه یا نه...اما از ته دل برا حاجت روایی شما دعا کردم...

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
سلام من خودم این روزها به حدی دل شکسته ام که فقط حال دلم رو خدا میدونه ، امروز ام یکی از تلخ ترین رو ...

انشالله مشکلتون حل بشه حال منم جهنمه... همسرم ورشکست شده افتاده زندان با یه بچه دوماهه دربدر شدم... حالم از حال همه خرابتره...

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

انشا... به حاجتت برسی...

خدا که منو هر روز دست خالی برمیگردونه...

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
انشالله مشکلتون حل بشه حال منم جهنمه... همسرم ورشکست شده افتاده زندان با یه بچه دوماهه دربدر شدم... ...

انشالله که خدا کمکتون کنه و یجوری مشکلتون  حل شه که معجزه زندگیتون  بشه.....  منم خیلی غم دارم خیلی کاش خدا  صدامو  بشنوه.....

سلام من خودم این روزها به حدی دل شکسته ام که فقط حال دلم رو خدا میدونه ، امروز ام یکی از تلخ ترین رو ...

عزیزم تسبیح دستمه ۱۰۰ صلوات به نیت حاجت رواییتون هدیه به خانوم فاطمه زهرا میفرستم براتون 

التماس دعا

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

یاالله#  ‍ 

عزیز دلم دو نفر که هیچ حتی نفر هم خدا میبینه مطمن باش

توکل به خدا و توصل به ائمه همه چیز حل میشه فقط صبر صبر صبر❤

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

۱۰۰ صلوات به نیت حاجت رواییتو ن هدیه به خانوم فاطمه زهرا میفرستم 

التماس دعا

عزیزم تسبیح دستمه ۱۰۰ صلوات به نیت حاجت رواییتون هدیه به خانوم فاطمه زهرا میفرستم براتون  التم ...

انگار دنیا رو بهم دادید  با حرفتون،  الهی که دلتون همیشه آروم باشه الهی هیچ وقت چشماتون خیس نشه مگر اشک شوق...

انشالله مشکلتون حل بشه حال منم جهنمه... همسرم ورشکست شده افتاده زندان با یه بچه دوماهه دربدر شدم... ...

۱۰۰ تا صلوات به نیت حاجت رواییتون هدیه به خانوم فاطمه زهرا میفرستم براتون باش د که امضا کننده حاجتت باشه 

التماس دعا

انشا... به حاجتت برسی... خدا که منو هر روز دست خالی برمیگردونه...

۱۰۰ صلوات به نیت حاجت رواییتون میفرستم هدیه به خانوم فاطمه زهرا انشالله که امضا کننده حاجتتون باشه