2777
2789
عنوان

فرنی بااب

117 بازدید | 20 پست

میتونم توش شیر خشک نزنم توش نبات و گلاب بریزم برا دختر ۶ونیم ماهم؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اره همینجوری بدرس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلاب زیر ۱ سال ممنوعه.چرا شیرخشک نزنی؟

اخه خوشم نمیاد بنظر مصنوعی میاد و نگهدارنده داره و تراریخته هستن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم نمیریزم شیرخشک. اما گلاب نمیریزم. 

وای من چنباری کمی گلاب ریختم

اخه خوشم نمیاد بنظر مصنوعی میاد و نگهدارنده داره و تراریخته هستن

شیرخشک نگه دارنده نداره.

چطوریه شیرخشکی که روش کلی آزمایش شده بررسی شده خوب نیست اما نبات و گلاب که معلوم نیست چطور درست شده خوبه؟

شیرخشک نگه دارنده نداره. چطوریه شیرخشکی که روش کلی آزمایش شده بررسی شده خوب نیست اما نبات و گلاب که ...

دقیقا .اینجا ادم یه چیزایی میشنوه.. میخوام شاخ در بیارم کلی بچه شیر خشک میخورن پس همشون باید مریض باشن دیگه چون مواد نگه دارنده وترایخته دادن 😏

دقیقا .اینجا ادم یه چیزایی میشنوه.. میخوام شاخ در بیارم کلی بچه شیر خشک میخورن پس همشون باید مریض با ...

اصلا شیرخشک نگهدارنده نداره،چون بعد باز شدن باید یه ماهه مصرف شه وگرنه خراب میشه.

حالا یه نفر میگفت شیرخشک از پی(چربی) خوک درسته میشه  

نمیدونم چرا بعضیا به شیرخشک اینقدر بد نگاه میکنن،من که دوقلوهام شیرخشک میخورن،هم خودشون راحتن هم من.

اره دقیقا

من خودم بخاطر نداشتن نوک سینه وشیرمم کم بود مجبور بودم شیر خشک بدم خداروشکر راضیم .شوهرمم فقط 20روز شیر مادرشو خورد بعدش شیر خشک از همشونم سالم تره