2777
2789
عنوان

فرنی بااب

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست
شیرخشک نگه دارنده نداره. چطوریه شیرخشکی که روش کلی آزمایش شده بررسی شده خوب نیست اما نبات و گلاب که ...

حرف من نیسکه میتوپی بمن میتونی سرچ کنی دکتر دختر من حتی گف بهش سرلک هم تا امکانش هس ندم مگه مجبور شم مثلا مسافرت رفتم 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا .اینجا ادم یه چیزایی میشنوه.. میخوام شاخ در بیارم کلی بچه شیر خشک میخورن پس همشون باید مریض با ...

اثراتشو بعدا میزاره همونطور  بیشتر موادغذایی تراریخته کردن و مردم بدنبال غیر تراریخته هستن یکم مطالعه بد نیس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

😓😓😓 بخدا عقل ندارن راحتن😂

حرف زدن و تبادل نظر فرهنگشو  نداری دیگه چ میشه کرد

اره دقیقا من خودم بخاطر نداشتن نوک سینه وشیرمم کم بود مجبور بودم شیر خشک بدم خداروشکر راضیم .شوهرمم ...

شیر خشکای قدیم با امروزه فرق دارن شیر خشک بد نیس برا کسی ک مجبوره وگرنه افزودنی دارن میتونی سرچ کنی خانم باادب

نمیدونم چرا بعضیا به شیرخشک اینقدر بد نگاه میکنن،من که دوقلوهام شیرخشک میخورن،هم خودشون راحتن هم من.

اصلا هم راحتی نداره از همه اطرافیانم شنیدم خودمم ی هفته ب بچم شیر خشک دادم دیدم تا اماده شه بچه گریه میکنه و مهمونی جایی میرن اذیت میشن من نگفتم شیر خشک بده برااونا که مجبورن خیلیم خوبه