2777
2789
عنوان

واقعیت

214 بازدید | 32 پست

یه خانمی به زنداداش خودش تهمت خیانت می زنه ابروش همه جا میبره و یه دختر عمو داشت که باهم از بچگی بزرگ شدن کاری میکنه حتی قبل طلاق داداشش زنداداشش برن خاستگاریه دختر عمو من زنداداششو ندیدم ولی هر کی دیده بودتش از خانومی قیافه ایناش بی نهایت تعریف می کرد می گن زنداداشه به دستپایی شوهره افتاده بود که دروغ باور نکن من ترو دوست دارم زندگیمونو خراب نکن داداشم با تمام بی رحمی طلاقش میده با دروغ میگه همه چیز ببخش برگرد سر زندگیت اونم بخشیده ولی... روزی که داشت وصیلهاش از خونه جمع می کرد میگه تو خونش دارز کشیده بود زار می زد گریه می کرد و می گفت خدایا هر کی بهم تهمت زده سرش بیاد

دیروز شنیدم همون خاهر شوهره شوهرش زده اون از خونه بیرون کرده و همجا پخش کرده زنم بهم خیانت کرده بچشو گرفته با کلی حیله کاری کرده خانومه تمام حقش بخشیده چنان ابروریزی شده که نگو

از زندگی داداشه دختر عمو نمی دونم ولی اینجوری که از ظاهرشون معلومه زندگی خیلیی خوبی ندارن

زنداداشه جایه خیلی خوبی بعد طلاق ازدواج کرد و می گن شوهرش از انسانیت کم نداره

از دیروز واقعااااااااااا به این نتیجه رسیدم خدا واقعا عادله و واقعاا جواب بعضی ها رو میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خدا جای حق نشسته 

منم یکی با چشمای خودم دیدم

یه دختری بود بدبخت خیلی بی سرو زبون بود نامزدی بود پدرشوهرش برگشت بهش گفت پسرم تورو نمیخاست من مجبورش کردم تورو بگیره کاش گردنم خوردشده بود اجازه نمیداد دختره دلش خیلی شکست 

خداشاهده چندوقت بعدش همون حرفارو نامزده دخترش بهش زده بود آخرم گفته بود اگر میخایین من دخترتون بگیرم باید بزارین 6ماه صیغه ام باشه ببینم میخامش یانه 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

یه مورد مشابه دیدم با چشم خودم. خواهرشوهره به زن برادره تهمت ناپاکی زد. چون پرده بکارت دختره از نوع ارتجاعی بود و خونریزی نداشت. کاری کرد که برادره زن رو طلاق داد. بعد یه مدت زودپز ترکید تو صورت خواهر شوهره. شوهره طلاقش داد با بی رحمی. گفت زشتی نمی خوامت. یه قرونم برا دوا درمون نداد بهش. 

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
خدا خیلی بزرگا جای حق نشسته من ده ساله دارم دست خوانواده همسرم سختی میکشم ولی هنوز اونا بدی هاشونو ن ...

ان شااله خدا عوض تمام بدیاشون به تو خوبی خوشبختی ارامش بده اهگلهی امین

منم تا دیروز ندیدم ولی واقعاا از دیروز واقعااا مطمئن شدم هست چون چیزیه که خودم با چشم دیدم

🙁منکه انقد دعاکردم و چیز خاستم هنو خبری نی شایدم من عجولم ولی منک هیچوق دعانمکردم انقد وق نمزاشتم واس دعا نشستم دعاخوندم هیچی نشد..

البته که خدا عادله ولی من توزندگیم واقعی و تواشناهای خودمون دیدم یعنی نسل به نسل خانوادشونو: یه دختره باعث طلاق یه زن که تازه  زایمان کرد شد و شوهر زنه طلاقش دادو بچشو ازش گرفت و بعدازیمدت فامیل نزدیک دختره اون زنو بعنوان زن دومش عقد کرد( زن اولی بچه دارنمیشد و چون این یه زایمان داشت و پسر بود گرفتن)

دختره رفت سر زندگی اول زنه و بهش میگفت شوهرتو ازت گرفتم و بچتم (لباسای زنه هم تنش بود)

و سالیان سال خیلی خوب و عالی زندگی کرد و پسرشم بزرگ شد و تاسالها از مادراصلیه دور بود و اجازه دیدار ندادن و.....

زن اولیه فوت شد شوهر اولش فوت شد 

دختره هنوز زنده و سالم و سلامته

وایی خدا دلم لرزید

تهمت های ناموسی خیلی تاوانش سخته. خدا بهمون بینش بده و مواظب فکر و زبونمون باشیم. منم از یاداوریش بازم مو به تنم سیخ شد

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم