2777
2789
عنوان

واقعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست
ان شااله خدا عوض تمام بدیاشون به تو خوبی خوشبختی ارامش بده اهگلهی امین

تا باهاشونم نمیشه بیزحمت برام دعا کن جدد شیم شوهرم میخواد جدا ولی روی گفتن نداره 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
بعدش چیشد میخواد صیغه شه

نه پدر دختره گفته بود بیان خونمون حرف بزنیم من که نبودم ولی همون عروسشون واسم تعریف میکرد گفت پسره جوری تو رو پدرشوهرم وایساده بود که نگو میگفت آخرشم گفت من که نمیخاستمش بابام واسه خودش کرده اومده خاستگاری میگفت داشتن حرف میزدن پسره پاشد دست مامانشو گرفت گفت ب چه زبونی بگم نمیخام پاشین بریم 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا باهاشونم نمیشه بیزحمت برام دعا کن جدد شیم شوهرم میخواد جدا ولی روی گفتن نداره 

ان شالله هر چی فراره تو مسیر زندگیت بشه خیر باشه پر از خوشبختی باشی شادی الهی امین

این خیلی بد بود واقعااا

خیلی پدره قلدر بود خیلی حق هارو ناحق کرده بود 

زن داداشش قهرکرده بود بخاطره شوهرش معتاده بعد این رفته بود هزارتا دوز و کلک ب کار برده بود تحویل پدر زن داداشش داده بود برش گردوننده بود اصلا انگار مسلمون نیست کافره خداهم تقاص تمام کاراشو سربچه هاش میده بازم آدم نمیشه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
تا پسره بزرگ شد رفت خدمت زن گرفت ندید بعدازونم انقدر بد مادرو گفتن که تمایلی نداشت .گفته بودن مادرت ...

اونی که شوهرشو ازش گرفت خلاصه بلایی طرش نیومد که

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
بهتر درک که نمیخواد

همه اش تقصیره پدرس خیلی حق و ناحق میکنه تاوان تمام کاراشم بچه هاش میدن