2777
2789
عنوان

قوم شوهر

245 بازدید | 19 پست

خیلی ازشون بیزاروخسته هستم.خیلی ادیتم میکنن.دیروزداشتن بالکنومیشستن تمام آبوریختن توحیاط ماکه طبقه پایینیم.منم لهاف تشک پسرموشسته بودم ریختن رو.اون.منم صداش کردم خونم امد.کلی صحبت کردم باهاش ولی چندتاحرف گفت که منوخیلی سوزوند.همشونوسپردم بخدا

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت اگه اذیتی خب بریدیه جای دیگه خونه بگیرید.کثافتامیدونن لنگ وامیم اینطورمیکنن.جهازاشونوآوردن ریختن اینجا.خونم انگارانباریه.حالاشوهرمنم ب ساخت اینجاکمک کرده ها.میگه ب اندازه کمکشم نشسته.

گفت اگه اذیتی خب بریدیه جای دیگه خونه بگیرید.کثافتامیدونن لنگ وامیم اینطورمیکنن.جهازاشونوآوردن ریختن ...

بهتر که میگن برید وامتون جور شد شریع برید منو خانواده شوهرم نمیزارن که بریم 

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

بعدمیگه شوهرخودش داره خونه میخره روپای خودش وایساده.میگه شوهرمن حتی ب باباش کمک کرده خونه ساخته.درحالیکه پدرشوهرخودش اون واحدیکه همسراین عتیقه کمک کرده زده ب اسمشون

اقا کسی لحاف تشک رو جایی نمیذاره ک آب بریزه روش همسایه پایین من هم اومد دم در ک آب ریخت رو لباسامون ...

خب شماقبلش بایداطلاع بدی.تاجمع کنه.والاچی بگم اینابرمیگرده ب شعورآدم خب وقتی ازتراس میبینی یکی حالایالحاف یالباس رواویزحیاطش پهنه وادامه میدی ب شستن.دیگه بحثش جداس 

بعدمیگه شوهرخودش داره خونه میخره روپای خودش وایساده.میگه شوهرمن حتی ب باباش کمک کرده خونه ساخته.درحا ...

ایناالان راجع به خواهرشوهرمه که میگه شوهرخودش اینکارارومیکنه.درحالیکه مثلاداشش بیعرضس ونمیتونه این کاروکنه

الان دقیق راجب کی حرف میزنی ؟ 

فک کنم خواهر شوهرش😐

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕