2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 19 پست
اگه رخت آویز داری لباسارو تو خونه پهن کن

آخه لحاف تشکوچطوری توخونه پهن کنم.یعنی واقعابنظرتون حق ندارم توحیاط خودم آویزون کنم جلوآفتاب خشک شه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
خب شماقبلش بایداطلاع بدی.تاجمع کنه.والاچی بگم اینابرمیگرده ب شعورآدم خب وقتی ازتراس میبینی یکی حالای ...

اره بستگی ب شعور آدم داره!!!!!

مثلا شعور اون برسه ک من ممکنه بالکنمو بشورم،لباس و تشک پهن نکنه تو قسمتی ک ممکنه آب بریزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنطرتون من چ کنم بااینا.ولی خب بلاخره گفت حقداری.بعدشم گفت اگه اینجاروخونه خودت میدونی میگی خونه منه حق باتوس.خسته شدم ازاین عقده ای ها.

آخه لحاف تشکوچطوری توخونه پهن کنم.یعنی واقعابنظرتون حق ندارم توحیاط خودم آویزون کنم جلوآفتاب خشک شه

ظاهرا که حق نداریم...منم تمام لباسارو تو خونه پهن میکنم هرکی میرسه میگه چرا تو خونه پهن میکنی باید جلوی نور آفتاب باشه...فکر میکنن از دل خوشم اینکاروو میکنم ولی منم برا همین کثیف کاریا نمیزارم تو حیاط در صورتی که خیلی خوشم میاد لباسی که با آفتاب خشک شده باشه

[QUOTE=135039615]اره بستگی ب شعور آدم داره!!!!! مثلا شعور اون برسه ک من ممکنه بالکنمو بشورم،لباس و تشک پهن نکنه تو ق ...[/QUOTE.حق باشماس شمادرس میگی اصلا.من کاری به شماوهمسایت ندارم