2777
2789
عنوان

مبل خریدم استرس آوردنشون رو دارم

300 بازدید | 22 پست

سلام خانوما..خوبید؟؟

من چند وقت پیش مبل سفارش دادم الان آماده ن..

ولی بخاطر کرونا استرس دارم ک بیارنشون..ما اهوازیم ارسال مبلام از تهرانه..

بنظرتون چیکار کنم؟؟بگم بفرستنشون؟؟چجوری تمیزشون کنم بعد ک خیالم راحت بشه؟؟

میدونید کرونا روی مبل چقد زنده میمونه؟؟

اینترنتی خریدی؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو چوب 3 روز زنده ميمونه و رو پارچه15ساعت و اينکه پست محموله هاشو ضدعفوني ميکنه ميفرسته 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

روی پارچه حداکثر ۳_۴ ساعت میمونه

بعدم مگه بسته بندی نمیاد؟ فک نکنم مشکلی داشته باشع

فوقش یه روز استفاده نکنین ازش 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

مبلارو چند روز تو پارکینگ یا توی یکی اتاق ها بزار استفاده نکن تا اگر مشکلی دارن برطرف بشه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

احنکالا روشو نایلون کشیدن اون نایلونو با احتیاط جدا کن بنداز بره زیرشم که 1 روز از تهران تا اهواز حداقل گذشته تا برسه احتمالا ویروس نداره بازم شک دازی خودتم روش ی چیزی بنداز استفاده نکن یک روزم بگذره بعد خیالت راحت شه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه