یه بار بابام با موتور رفت از سوپر مارکت خوراکی بگیره پیاده برگشته بود داداشم رفت موتورو آورد😂
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
[QUOTE=135501387]نه اتفاقا باید تحقیق کنیم شاید چیزهای دیگه تو دل دینه ما نمیدونیم باید بهش برسیم باید بدونیم ...[/QUبانماز آرامش میگیرم،حتی وقتایی که پریودم،دلم واسه سجده به خدا تنگ میشه،بعضی موقع ها این فکرا میاد توسرم،واقعا دیوونه میشم،مثلا باخودم میگم از کجا معلوم که قرآنو انسان دستکاری نکرده باشه!!!این فکرا اذیتم میکنه
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خود منم همینطورم ،البته بگم کانال مصاف رو دنبال کن سخنرانی های استاد رائفی پور هم خیلی روشنت میکنه&n ...
قربونت بشم الان میرم سرچ میکنم
یه بار رفتم عابر بانک کارتم همرام نبود میخاستم با رمز دوم کارمو انجام بدم تاحالام امتحان نکرده بودم یادم نبود کارت نزدم کلی منتظر وایساده بودم که دستگاه کارتمو پس بده بعد عجله هم داشتم هول شده بودم هی میگفتم کارتم کو کارتم کو نکنه گم شده کجا افتاده دور ورمو نگا میکردم😐