2777
2789
عنوان

بیاین از حواس پرتیاتون بگین😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست

من یه روز انقدر دنبال گوشیم گشتم دیگه خسته شدم بعد داشتم گریه میکردم رفتم تو تختم راحت خم شم گریه کنم که موقع خم شدن فهمیدم تو جیبم بود 

یه سری دوستم حواسش نبود گوزید بعد من برای اینکه خجالت نکشه به روم نمیخواستم بیارم بعد گفتم فلانی من که نشنیدم راحت باش 

نابود شد

سلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرم تعریف میکرد عروسی یکی از فامیلا رفته بود خواهر شوهرمم که کوچیک بود برده بود بعد عروسی خود ...

وای خدا پوکیدم😂😂😂😂😂😂

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من یه روز انقدر دنبال گوشیم گشتم دیگه خسته شدم بعد داشتم گریه میکردم رفتم تو تختم راحت خم شم گریه کن ...

هممون رد دادیم 😁😁😁😂😂😂😂

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من یکبار مهمون. سرزده اومد هول شدم به جای کابینت تو فریزر دنبال قندون میگشتم

منم هول میشم،نمیدونم چیکارکنم میرم وایمیسم وسط آشپزخونه به کابینتا زل میزنم😂😂😂

مادر شوهرم تعریف میکرد عروسی یکی از فامیلا رفته بود خواهر شوهرمم که کوچیک بود برده بود بعد عروسی خود ...

همین اتفاق برای ما هم افتاد ولی ما پارک رفته بودیم موقع برگشت یکی از بچه های اقوام رو یادشون رفته بود بیارن 😂😂😂

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود

دو هفته پیش تخمه گرفته بودیم من برای مثلا ضدعفونی کردن ریختم توی سینی و گذاشتم رو بخاری اتاق بچم تا فرداش دنبال سینی میگشتم.   فقط خوشحالم که تخمه هارو نسوزوندم 😳😂😂

یکبار با جاریم میخواستیم بریم جایی رفتم دنبالش از بس عجله کرد مانتو و روسری پوشید چادرش رو دستش گرفت اومد تو حیاط ولی شلوارشو نپوشیده بود 😂😂😂😂😂

عزیزم اونجا ترکید 

اومدم جوابتو اینجا بدم 😅😅

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نه اتفاقا باید تحقیق کنیم 

شاید چیزهای دیگه تو دل دینه ما نمیدونیم باید بهش برسیم

باید بدونیم چرا نماز میخونیم چرا قران میخونیم و....

حتی یک حدیث هم داریم که کسی بمیره وامام زمانشو نشناسه به مرگ جاهلیت مرده 

نمیگه بگی قبول دارم ،قبول داشتن خالی مهم نیست ، میگه باید بشناسی 

پس باید تحقیق کنی تا بش برسی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزم اونجا ترکید  اومدم جوابتو اینجا بدم 😅😅

فدات بشم نمیدونی چقد نیاز دارم یکی این حرفارو بهم بگه

2790
2778
2791
2779
2792