آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 عنوان اندومتریوز 274 بازدید | 26 پست خانمای عزیز کسی هست اندومتریوز داشته باشه؟بجای ویزان چی استفاده میکنین؟کمککککککککک دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم.... 1399/02/13 | 00:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93199 سلام از ته قلبم ان شالله خوب شی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 اندومتریوز پیشرفته دارم دکترم مطبو تعطیل کرده ،امپول زولادکس زدم بعد ۸ ماه پریود شدم الان نمیدونم چی بخورم دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
marmari68 عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1161 من داشتم عمل کردمیاسمین میخوردم که باعث شد میگرن بگیرم الان ال دی معمولی میخورم
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 قبلا ویزان میخوردم،ولی الان گیر نمیاد ،کسی میدونه بجای ویزان چی میشه خوردبا ال دی پریود میشمبا یاسمینم پریود میشمروکین هم سردردومیگرنمو تشدید میکنه دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 علایمش چیه ؟؟ دردای شدید پریودنازایی دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 من داشتم عمل کردم یاسمین میخوردم که باعث شد میگرن بگیرم الان ال دی معمولی میخورم الدی همش خونریزی دارم میخورم دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 سلام از ته قلبم ان شالله خوب شی سلامت باشی عزیرم،ممنونمهمچین شما دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 عمل نکردی؟ یبار عمل کردم ،الان خیلی شدیده دکتر عملم نمیکنه میگه نکنی بهتره دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
marmari68 عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1161 یبار عمل کردم ،الان خیلی شدیده دکتر عملم نمیکنه میگه نکنی بهتره ای بابادکترت کیه؟من ال دی رو پشت هم میخورم. مثلا 3 تا ورق میخورم بعد یه دوره میذارم پریود شم
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 ای بابا دکترت کیه؟ من ال دی رو پشت هم میخورم. مثلا 3 تا ورق میخورم بعد یه دوره میذارم پریود شم دکتر آصف جاهپیش زهرا عسگری هم میرم دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
آرآ_۶۱blackroze مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 ای بابا دکترت کیه؟ من ال دی رو پشت هم میخورم. مثلا 3 تا ورق میخورم بعد یه دوره میذارم پریود شم ال دی بمن نمیسازه دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
marmari68 عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1161 دکتر آصف جاه پیش زهرا عسگری هم میرم من دکترم پادمهر بود. اگه دوست داشتی برو پیشش ضرر ندارهالبته الان به خاطر کرونا عمل نمیکنه.