2777
2789
عنوان

اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
من دکترم پادمهر بود. اگه دوست داشتی برو پیشش ضرر نداره البته الان به خاطر کرونا عمل نمیکنه.

بهم گفت عملت مبکنم ولی ۵۰ میلیون حدودا گفت میشه

دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چن سال مریض ایشون بودم

ببین من از سال 96 درگیر آندومتریوز بودم. در نهایت سال 97 پیش دکتر پادمهر عمل کردم. البته اگه بری مرکز ابن سینا یه بخش مخصوص آمدومتریوز دارن که دکترای خیلی خوبی داره یکیش هم همین پادمهره

ببین من از سال 96 درگیر آندومتریوز بودم. در نهایت سال 97 پیش دکتر پادمهر عمل کردم. البته اگه بری مرک ...

پرونده دارم ابن سینا ۶سال مریض پادمهر بودم هزبنه عملو خیلی بالا گفت برام مقدور نیست

بهم گفت عملت مبکنم ولی ۵۰ میلیون حدودا گفت میشه

اون خونه پرش رو میگه

منم روزی که رفتم بیمارستان بستری بشم مسیول پذیرش گفت حدود 40 میلیون. داشتم سکته میکردم ولی با بیمه تامین و تکمیلی در نهایت 4 تومن شد

البته من روده برداری نداشتم

ببین من از سال 96 درگیر آندومتریوز بودم. در نهایت سال 97 پیش دکتر پادمهر عمل کردم. البته اگه بری مرک ...

هزینه عملت چقدر شد عزیزم؟

بارم در نهایت خودت تصمیم گیرنده ای ولی پیش دکتر دیگه هم برو. شاید واقعا احتیاج به عمل داشته باشی و خ ...

اندمترویوز من وسیعو پیشرفته شده دکترا میگن چسبندگیا زیاده نمیشه تمیز کرد

اون خونه پرش رو میگه منم روزی که رفتم بیمارستان بستری بشم مسیول پذیرش گفت حدود 40 میلیون. داشتم سکت ...

من رو روده هام هست ،تو عمل اولم بود رو اپاندیسمم بود