2777
2789
عنوان

دعوای این دفعه

320 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها دارم دیوونه میشم یک هفتس قهر کردم اومدم خونه بابام شوهرم همیشه زنگ میزد میومد دنبالم این دفعه از همه جا بلاکم کرده و حتی یه زنگم نمیزنه من بااین بچه اسیر شده، خودمم بخاطر رفتارهایی که کرده تاالان زنگ نزدم، سر غذا بود،. بابا قرار بود باهاش صحبت کنه ولی وقتی بهش گفت فلان روز بیا کارت دارم باهام دعوا کرد که چی بهشون گفتی قلدر بازی درآورد آخه همه جزئیات نمیشه اینجا گفت، پدرم که دید من واسه با دوم برگشتم عصبانی شد زنگ زد دعوا گرفت همین عقده شده الان هیچ خبری هم از ما نمیگیره تازه پیغام داده که بچمو ازم گرفتن خدایا من چه گناهی کردم آخه دارم آب میشم ذره ذره

راهنماییم کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سر غذا رفتی قهر خونه بابا؟ چه کاریه قهر کردن و رفتن خونه بابا فقط روها بهم باز می کنه و شرمنده خانو ...

مفصله، سر اینکه برادرش خواست بیاد من یه چیزی خواستم درست کنم اون هی ایراد گرفت که کمه و فلان، بعدم لج کرد سر خونوادم خالی کزد

هیجوقت خونه رو ترک نکن وقتی قصد طلاق نداری

بار اولم بودکه اومدم اینجا، عادت دارم میزنم بیرون، آخه باهام بد رفتار میکنه دعوا میکنه سرکش میشه آخه شماها باشین چیکار میکنید