2777
2789
عنوان

سابلیمینال😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 68 پست
دوماه.اولش سردرد و اینا داره ولی ب مرور بهتر میشه.منم الا باردارم وگرنه گوش میدادم

آخه من گوش میکردم یمدت من خودم چشمام قهوه ایی روشنه برای رنگ چشام بود بعد شوهرم گفت ایناچیخ گوشی میدی پاکش کردم دیگه 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اگه چیزی واسه پوست و مو داری واسه منم بفرس هرچی مربوط به زیبایی

پوست مو لاغری زیبایی بینهایت  چشم ابی چشم طوسی چشم سبز ابی  ثروت  خیلی سابهای دیگه دماغ فک ابرو   چجوری بفرستم اینجا که نمیشه 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
کسی نتیجه دیده؟

بستگی به باور پذیری ذهنت داره دوماه مداوم گوش کنی اثرش ظاهر میشه واسه تثبیت باید تا شش ماه گوش بدی که مغز هنگ  میکنه 

بستگی به باور پذیری ذهنت داره دوماه مداوم گوش کنی اثرش ظاهر میشه واسه تثبیت باید تا شش ماه گوش ...

چرا هنگ میکنه ؟ من الان گوش میکنم که چیزیم نمیشه  ؟ حتی ارامشم میگیرم انقدر که اهنگه ارومه  شبا گوش میدم تا خوابم ببره

.
چرا هنگ میکنه ؟ من الان گوش میکنم که چیزیم نمیشه  ؟ حتی ارامشم میگیرم انقدر که اهنگه ارومه  ...

اگه همه رو باهم گوش بدی هنگ میکنه  مثلا یکی انتحاب کنی تا رسیدن به نتیجه مشکلی نداره