2821
2789
عنوان

سابلیمینال😍

1748 بازدید | 68 پست

کسی هست تا حالا از سابلیمینال نتیجه گرفته باشه حتی اگه کمه هم بگین🤗😍

(لطفا کسایی که اعقاد ندارن و میخان بگم چرته و خرافاته و... اظهار نظر نکنن🙏⁦☺️⁩)

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در گوگل سرچ بفرمایید🤞

بذارین اسی به کارش برسه😅

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
من از دیشب شروع کردم به گوش کردن  دیشب خییییلی سردرد گرفتم  ولی امروز کمتره

چی‌ هس

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

منم تازه حدود دوهفته اس گوش میدم ، سوالم اینه که چجوری از اهنگش مطمئن باشم که ساب هستش ؟ آخه من رایگانشو از اپارات دان کردم . 

اخه بعضیادمیگفتن گوش میکنن سرگیجه میگیرن یا سردرد و اینا ولی من هیچیم نمیشه

.

اون ساب با امواج مغزی بود ک گوش کردین و سردرد گرفتین ..اونو باید در سکوت کامل گوش بدین ..اونم فقط روزی ی ساعت

آب باید خیییلی بخوری

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

منم تازه حدود دوهفته اس گوش میدم ، سوالم اینه که چجوری از اهنگش مطمئن باشم که ساب هستش ؟ آخه من رایگ ...

منم وقتی گوش میکنم چیزی نمیشه ولی بهتره از کامال معتبر بگیری فایل هارو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز