2777
2789
عنوان

بوي عرق شديد

214 بازدید | 7 پست

اقا ما يكي دوتا از فاميلمون بوي شديد عرق ميدن هميشه حتي اومدن خونمون موندن ميرفتن حمام اسپريم ميزد وبي باز همونحور واقعا ازاردهنده بود

تا اينكه چند سري رفتيم خريد لباس نو كرفت ميپوشيد تا مدتي اصلا بو نميداد كشف كردم كه اينا حموم ميرن لباساشونو خيلي دير ب دير ميشورن بچه هم هست سال اخر مدرسشه ولي مامانش رسيذگي نميكنه خودشم همينجوريه نميدونم زشت نيست ي جوري بهشون بگم مثلا بگم فلان دوستم اينحور بود لباساشو نميشست هرهفته بوميداد شايد متوجه شه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حوصله سر رفته تاپیک میزنی هیاره بگو بنظرم اگر باهاش زیاد رفت امدداری و اذیت میشین

نه وإلا مشكلات و چيزاي مشورتي رو قبل خواب يادم مياد ميپرسم و نظر ميخوام اخه حتي به خواهرام نميگم غيبت نشه ميخوام كسي نشناسه بنده خداهارو

یعنی متوجه نیس وقتی بدن نیاز به شستشو داره لباساشم نیاز به شستشو داره.....خب اره بنشرم بهشون بگو شای ...

وضع ماليشون عاليه خوش پوش شيك لباسشوييم دارن ولي مامانه بيخياله كلا تو باغ نيست