lonley مدیر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1015 عنوان حاجت | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست سلام دوستای گلم نماز و روزه هاتون قبولمیشه برای حاجتم 5 تا صلوات بفرستید من هم براتون دعا کنم 😔دیگه خسته شدم از خودم ناامیدم 10ساله هر چی نذر و نیاز می کنم به جایی نرسیدم... ☹️😭 حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢 1399/02/12 | 16:28 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 آره حاجت 8 سالمو گرفتم ازشون بچه ها راستی ی سوال من دوست دارم ب حضرت رقیه متوسل شم ختم یا چله ی خاصی ندارن چیکار کنم ب نظرتون حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
shahrzadiiiiiiii عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1048 یاخداا اونوقت معجزه میخواست حاجتت آره دیگه چیزی ک 8 سال تلاش نتونست بهم بده، امام حسین بهم داد
شادن77 عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 598 سرچ کن میاد، همه ی شرایطشو ب جا بیار، رد خور نداره توفیق میخواد خوندنش میتونم بدونم حاجتتون چی بود؟
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 آره دیگه چیزی ک 8 سال تلاش نتونست بهم بده، امام حسین بهم داد ای خداا یعنی میشه منم ی روز حاجت روا شم😭😭 حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
shahrzadiiiiiiii عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1048 بچه ها راستی ی سوال من دوست دارم ب حضرت رقیه متوسل شم ختم یا چله ی خاصی ندارن چیکار کنم ب نظرتون سرچ کن، اگه نداشت خودت براش چله بگیر قطعا جوابتو میده قطعا
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 سرچ کن، اگه نداشت خودت براش چله بگیر قطعا جوابتو میده قطعا از ایشونم جواب گرفتی شما ک میگی قطعا؟؟ حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
نیلnilنیل عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 973 سرچ کن میاد، همه ی شرایطشو ب جا بیار، رد خور نداره توفیق میخواد خوندنش عزیزم ممنونم ازت تشکر 💙 انشالله همیشه موفق باشی کاربر قدیمی ام 🙃 میخوای ثابت کنم😌 ۱=عاشق عکس هستین ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌ 🚫 لایک نکن مچکر 🚫
shahrzadiiiiiiii عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1048 از ایشونم جواب گرفتی شما ک میگی قطعا؟؟ من نگرفتم اما خیلیا گرفتن، ائمه زیره دین کسی نمیمونن و اگه حتی ی صلوات بهشون هدیه کنی 100 برابرشو بهت عوض میدن
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 من نگرفتم اما خیلیا گرفتن، ائمه زیره دین کسی نمیمونن و اگه حتی ی صلوات بهشون هدیه کنی 100 برابرشو به ... پس چرا هیچکدومشون جواب منو نمیدن💔💔 حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
shahrzadiiiiiiii عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 1048 پس چرا هیچکدومشون جواب منو نمیدن💔💔 چون وقتش نرسیده، ی درختو هر چقدر بهش آب و کود بدی تا زمانش نرسه میوه نمیده زمانش ک برسه جوابتو میده
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 چون وقتش نرسیده، ی درختو هر چقدر بهش آب و کود بدی تا زمانش نرسه میوه نمیده زمانش ک برسه جوابت ... 😥😥❤❤❤❤ حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
lonley مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1015 فرستادم عزیزم ایشالله مشکلت به زودی حل بشه ممنون عزیزم🙏 حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢