2777
2789
عنوان

حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 29 پست
آره حاجت 8 سالمو گرفتم ازشون

بچه ها راستی ی سوال من دوست دارم ب حضرت رقیه متوسل شم ختم یا چله ی خاصی ندارن چیکار کنم ب نظرتون

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره دیگه چیزی ک 8 سال تلاش نتونست بهم بده، امام حسین بهم داد

ای خداا یعنی میشه منم ی روز حاجت روا شم😭😭

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
سرچ کن، اگه نداشت خودت براش چله بگیر قطعا جوابتو میده قطعا

از ایشونم جواب گرفتی شما ک میگی قطعا؟؟

سرچ کن میاد، همه ی شرایطشو ب جا بیار، رد خور نداره  توفیق میخواد خوندنش

عزیزم ممنونم ازت 

تشکر 💙 انشالله  همیشه موفق باشی 

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫          
من نگرفتم اما خیلیا گرفتن، ائمه زیره دین کسی نمیمونن و اگه حتی ی صلوات بهشون هدیه کنی 100 برابرشو به ...

پس چرا هیچکدومشون جواب منو نمیدن💔💔

چون وقتش نرسیده، ی درختو هر چقدر بهش آب و کود بدی تا زمانش نرسه میوه نمیده  زمانش ک برسه جوابت ...

😥😥❤❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز