2777
2789

مچ دست مچ پا گردن انگشتام فَک!!! حتی قفسه سینهههه..!!

صدا مبده تا میخوام ی کاری کنم 

دارم میمیرم؟😑😂

کسی این مشکلو داره؟

بخاطر چیه این مشکللل؟

درمانش چیه؟

بدنم خشکه ینی؟

be for god be king  👑 

مثل شوهر من انگار بدنش از هزار جا میشکنه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم زانوهام استخون لگنم،مثلن میخام بلند شم یهو صدا میده اگ اتاق ساکت باشه همه میشنون ابروم میره

یا نثلن دراز کشیدم پهلو ب پهلو ک میشم قشنگ لستخون لگن و زانوم صدا میده

خیلی خجالت میکشم  وقتی یکی میشنوه

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
وای منم زانوهام استخون لگنم،مثلن میخام بلند شم یهو صدا میده اگ اتاق ساکت باشه همه میشنون ابروم میره ...

آخ منم استخون لگنمم میشکنه😑😑چن سالته شما؟؟

be for god be king  👑 
آخ منم استخون لگنمم میشکنه😑😑چن سالته شما؟؟

۲۰

شماهم وقتی کسی میشنوه خجالت میکشین

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
خجالت ک اره .. ولی خب درمانش چیههه ینی لگنمون داره بزرگ مبشع؟خخخ

ن عزیزم