2789
عنوان

چرا بیدارید؟؟؟

233 بازدید | 29 پست

من پاشده بودم سحری بعد دیدم خواب موندم اذان گفته

بعد خواستم بدون سحری بگیرم 

دو ساعت بعد دیدم قشنگ پرواز میکنم و حالت تهوع 

مجبوری خوردم الان یکم بهترم

تهوع چقدر حس بدیه 😫

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پاشدم که کارمو بکنم روزه گیرم نیستم از ۵ بیدارم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دوستم فوت شده😔

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه ام خواب نداره دلم میخاد تودمو بکشم ازش بدم اومده دیوانه شدم ۶ ماهه دیوانه ام کرده مثل بچه اد زاد نیست خیانت دیدم از شوهرم کلا  میخام بمیرم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

بچه م ااارم گوشی رو قطع کرده. الان ی لگد زد پا شدم دیدم افتاب زده سحری نخوردم😕. شوهرم چشاشو باز کرد گفت امروز روزه نگیر و خوابید. منم از الان گرسنگی و تشنگی و سر درد دارم. دو به شکم بگیرم یا باز کنم. شما نظرتون😕😕

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
کلی گریه کردم از دست شوهرم بچه ام چاقی زیاد که هر کاری میکنم فایده نداره.یه مدت لاغر شدم با ماساژ ام ...

هرچقدر که غذا میخوری نصف کن و نصف بشقابتو سالاد بریز .از رژیمای عجیب غریب بهتره و اروم عادت میکنی

بچه م ااارم گوشی رو قطع کرده. الان ی لگد زد پا شدم دیدم افتاب زده سحری نخوردم😕. شوهرم چشاشو باز کرد ...

نگیر

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
کلی گریه کردم از دست شوهرم بچه ام چاقی زیاد که هر کاری میکنم فایده نداره.یه مدت لاغر شدم با ماساژ ام ...

ماساژ واقعا جواب میده؟اسم تکنیک یا کارشون چیه؟اسم خاصی داره؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بچه م ااارم گوشی رو قطع کرده. الان ی لگد زد پا شدم دیدم افتاب زده سحری نخوردم😕. شوهرم چشاشو باز کرد ...

من خیلی مصمم هستم روی روزه م . قبلا هم بدون سحری گرفتم ولی دیشب افطار نون پنیر خورده بودم الان سرگیجه حالت تهوع بدی داشتم مجبوری خوردم الانم عذاب وجدان دارم .نمیدونم توام ببین وضعیتت چطوره

ماساژ واقعا جواب میده؟اسم تکنیک یا کارشون چیه؟اسم خاصی داره؟

پهلوهام آب شد

شکمم نصف شد اما خوراکمم رعایت میکردم 

تکنیک خاصی نبود اسمش ماساژ لاغری بود اما همینکه نصفه موند باعث شد بدتر از قبل چاق بشم

من خیلی مصمم هستم روی روزه م . قبلا هم بدون سحری گرفتم ولی دیشب افطار نون پنیر خورده بودم الان سرگیج ...

منم دیشب کلا 4 قاشق فرنی خوردم با نصف بلال و کلی آلوچه و انجیر. ی لقمه نون هم نخوردم😧

ولع شیرینی دارم خیلی زیاد اصلا اگر شیرینی نخورم بعد غذا یه چیزی کم دارم.شدم نود کیلو

نباید بخرید واس خونه .مثلا هفته یبار یا دوبار شیرینی بخور .و کم بخرید