سلام ببخشید من الان نزدیک زایمانمه و انشالله تا دو هفته دیگه زایمان میکنم میشه راهنمایی کنید الان برای نی نی شیر خشک بخرم یا بذارم دنیا اومد آخه تصمیم دارم بعضی شبها بهش شیر خشک بدم
شیرخشک نده . فقط شیر خودت بده . شیر مادر بچه رو باهوش میکنه
ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید راستش من فرزند دومه و سر اولی خیلی خیلی اذیت شدم واقعا تصمیم دارم به این یکی شبها شیر خشک بدم البته در حد دو وعده اما نمیدونم چی بخرم اولی رفلاکس داشت و دکترها متوجه نشدن تا شش ماهگی چون رفلاکس پنهان داشت و بعداً معلوم شد که حتماً شبها باید میخورده اما تصمیم دارم به این یکی از اول بدن که اذیت نشیم
معمولن دکتر که میاد نوزاد و ویزیت کنه تو بیمارستان بهت میگه چه شیر خشکی مناسبه الاننگیر
ممنونم برای همین دو دل شدم گفتم ببینم کسی تجربه داره آخه تصمیم دارم حتما شبها بهش دو وعده بدم که راحت بخوابه خواستم sma بخرم که میگن خیلی خوب اما گفتم شاید رفلاکس داشته باشه صبر کنم
عزيزم اين چه حرفيه پسر من نزديك ٣سالشه شير خشكم ميخورد .خيييلي ام باهوشه .من سوپراميل ميدادم خيلي عالي بود خيلي راضي بودم . هيچوقت عوض نكردم از همون اول هم همينو دادم .
نمیشه روز شیر خودت بدی شب شیر خشک . بچه به مزه یکی عادت میکنه شاید شیر خودت پس بزنه . میدونم خیلی شی ...
اگه از اول هر دو رو بدم عادت میکنه خیلی از دوستان که تجربه داشتن گفتن اینکارو بکن که به هر دو عادت کنه گفتن شیش ماهگی به بعد اصلأ شیشه رو خیلی سخت قبول میکنه حتی در خصوص دخترم همین طور بود پنج ماهگی خواستم بهش بدم قبول نمیکرد شیشه رو ولی روزهای اول هم شیر خودمو میخورد هم شیشه البته من دیگه بهش ندادم