2821
2789
عنوان

شیر خشک

174 بازدید | 11 پست

سلام ببخشید من الان نزدیک زایمانمه و انشالله تا دو هفته دیگه زایمان می‌کنم میشه راهنمایی کنید الان برای نی نی شیر خشک بخرم یا بذارم دنیا اومد  آخه تصمیم دارم بعضی شبها بهش شیر خشک بدم 

معمولن دکتر که میاد نوزاد و ویزیت کنه تو بیمارستان بهت میگه چه شیر خشکی مناسبه الان‌نگیر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شیرخشک نده . فقط شیر خودت بده . شیر مادر بچه رو باهوش میکنه

ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید راستش من فرزند دومه و سر اولی خیلی خیلی اذیت شدم واقعا تصمیم دارم به این یکی شبها شیر خشک بدم البته در حد دو وعده اما نمی‌دونم چی بخرم اولی رفلاکس داشت و دکترها متوجه نشدن تا شش ماهگی چون رفلاکس پنهان داشت و بعداً معلوم شد که حتماً شبها باید می‌خورده اما تصمیم دارم به این یکی از اول بدن که اذیت نشیم

ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید راستش من فرزند دومه و سر اولی خیلی خیلی اذیت شدم واقعا تصمی ...

نمیشه روز شیر خودت بدی شب شیر خشک . بچه به مزه یکی عادت میکنه شاید شیر خودت پس بزنه . میدونم خیلی شیر دادن سخته ولی حداقل 6ماه اول شیر خودت بده بعدش شبا شیر خشک بده . 

معمولن دکتر که میاد نوزاد و ویزیت کنه تو بیمارستان بهت میگه چه شیر خشکی مناسبه الان‌نگیر 

ممنونم برای همین دو دل شدم گفتم ببینم کسی تجربه داره آخه تصمیم دارم حتما شبها بهش دو وعده بدم که راحت بخوابه خواستم sma بخرم که میگن خیلی خوب اما گفتم شاید رفلاکس داشته باشه صبر کنم

نمیشه روز شیر خودت بدی شب شیر خشک . بچه به مزه یکی عادت میکنه شاید شیر خودت پس بزنه . میدونم خیلی شی ...

اگه از اول هر دو رو بدم عادت میکنه خیلی‌ از دوستان که تجربه داشتن گفتن اینکارو بکن که به هر دو عادت کنه گفتن شیش ماهگی به بعد اصلأ شیشه رو خیلی‌ سخت قبول می‌کنه حتی در خصوص دخترم همین طور بود پنج ماهگی خواستم بهش بدم قبول نمی‌کرد شیشه رو ولی روزهای اول هم شیر خودمو می‌خورد هم شیشه البته من دیگه بهش ندادم

عزيزم اين چه حرفيه پسر من نزديك ٣سالشه شير خشكم ميخورد .خيييلي ام باهوشه .من سوپراميل ميدادم خيلي عا ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون منم تصمیم دارم هر دو رو با هم بهش بدم