2777
2789
عنوان

بر‌ادر کشی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 130 پست
زنش چی اون حق رضایت دادن نداره ؟

نه عزیزم تو قانونه ایران زن هیچ حقی نداره پدر و مادر و اولاد حق دارن که پدر مادر رضایت دادن حتی از طرفه بچه هم رضایت دادن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خانمه نمیتونع شکایت کنه چون بچع ک کوچیکه 

نه تازه بخاطر قتل شوهرشم که شکایت کرده خانواده باهاش دعوا کردن و انگ هزار چیزو بهش زدن بابا ناموستون حساب میشه اون زنه بیچاره

خیلی بی غیرتن

نه عزیزم تو قانونه ایران زن هیچ حقیی نداره ولی پسرش بعد هیجده سالگی حق داره که اونم پدربزرگش از طرفه ...

من‌میگم آخرش زنش میره قاتل رو میکشه یعنی میبایست  به یکی پول بده براش یکشش اگرچه شوهرش زنده نمیشه ولی خب

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

خب هر خانواده ای باشن رضایت میدن .هفتم رفتن رضایت دادن یعنی پرونده انقدر زود تشکیل شده حکم هم صادر شده رضایت اینا رو هم گرفتن . مگه میشه به این سرعت . تا دادگاه تشکیل بشه صحنه جرم بازسازی بشه حکم صادر بشه کلی زمان میبره . بعد حتما پدر و مادرش بهتر از هر کس دیگه میدونن کی مقصره . بعد رضایت زنش هم مهم . باید رضایت زنش هم باشه 

من‌میگم آخرش زنش میره قاتل رو میکشه یعنی میبایست  به یکی پول بده براش یکشش اگرچه شوهرش زنده نمی ...

مگ فیلمه اکشنه 😂 نه عزیزم اون خودشم میگه من موافق اعدام نیستم ولی دلش از این آتیش گرفته که تا چهلمه شوهرش صبر نکردن و میگه کاش با چاقو کشته شده بود اخه اینجوری همش تصویر آتیش گرفتنش میاد جلو چشمش

مگ فیلمه اکشنه 😂 نه عزیزم اون خودشم میگه من موافق اعدام نیستم ولی دلش از این آتیش گرفته ک ...

جدی گفتم میبایس بده یکی خلاصش  کنه 

توی فیلمهای خارجی هم دیدی انتقام میگیرن

خب فیلم از روی زندگی ادمهاس 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
جدی گفتم میبایس بده یکی خلاصش  کنه  توی فیلمهای خارجی هم دیدی انتقام میگیرن خب فیلم از ر ...

نه عزیزم فیلمه همش هیچکی نمیتونه همچین کاری بکنه مگه اینکه عین خودش قاتل باشه 

قاتل هم زن و بچه داره یا مجرده؟ ؟؟وقتی اعتراف کرده دلیل کارش چی اعلام کرده ؟؟؟

قاتل زن داره که زنشم بارداره اتفاقا آتیش بیارم همون بوده که حسادتو انداخته تو جونش و هی بهش گفته اینا رستورانشو نگا تو هیچی نداری داداشت داره اعتراف کرده که من آتیش زدم ببرین منو اعدام کنین من عذاب وجدان دارم من نمیتونم زندگی کنم

جدی گفتم میبایس بده یکی خلاصش  کنه  توی فیلمهای خارجی هم دیدی انتقام میگیرن خب فیلم از ر ...

عزیزم مثل اینکه شبا فیلم زیاد میبینی . اگه قرار بود همه انتقام بگیرن که سنگ رو سنگ بند نمیشد .