2777
2789
عنوان

بر‌ادر کشی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9460 بازدید | 130 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینو شنیدم کِرم از مصظفی بوده ، خدابیامرزه اما تو هر خونه ای ی ادم آنرمال هست دیگه مثل این مصطفی

ببخشید ولی مصطفی چه کرمی داشته رفته سرمغازه ای که به نام خودش انرمالم جواد بوده اصن میگیم مصطفی بددد ولی جواد دور از جونه حیوون بوده که یه همچین بلایی سره داداشش آورده اصلا کارش تشویق نداره تازه توجیهم نداره

فیلماشودیدم واقعا عصابم خورد شد چه زمونه ای شده برادر ب برادر رحم نمیکنه

واقعا خیلی بد زمونه ای شده بعد خیلی بره جامعه خطر داره کسی که به داداشه خودش رحم نکرده به غریبه میخواد رحم کنه 

ببخشید ولی مصطفی چه کرمی داشته رفته سرمغازه ای که به نام خودش انرمالم جواد بوده اصن میگیم مصطفی بددد ...

به نام مصطفی نبوده ، حرفای پدر و مادرش هست ، کسی که با اسلحه میره تو خونه و پدر و مادر پیرشو تهدید میکنه آنرماله ، همون بهتر رفت 

دنیا عین تصورات ما نیست 
تازه خانوادشم پشتشن رفتن رضایت دادنننن! ینی من سکوت میکنم فقد اخه مگ میشه 

وای خدا حالم بد شد دیدم اینو

زنش نمیتونه کاری کنه؟

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
به نام مصطفی نبوده ، حرفای پدر و مادرش هست ، کسی که با اسلحه میره تو خونه و پدر و مادر پیرشو تهدید م ...

فامیله قاتلی نه؟

😂😂 اصلا حرفای خانوادشون باهم هماهنگ نیس برو بهشون بگو اول هماهنگ حرفارو بعد برن مصاحبه کنن 

به هر حال چه عمد چه غیر عمد چه رو خودش ریخته باشه چه نریخته باشه چه کرم از مصطفی بوده چه کرم از جواد دور از انتظار نیست که خانوادش رضایت بدن چون اصلا منطقی نیست که دوباره خودشونو عزا دار کنن اونا پدر مادرن نمی تونن به خاطر ریخته شدن خون یه اولاد دستور کشتن یه اولاد دیگشونو بدن هر کس دیگه ای هم بود همین کارو می کرد

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
به هر حال دور چه عمد چه غیر عمد چه رو خودش ریخته باشه چه نریخته باشه چه کرم از مصطفی بوده چه کرم از ...

درسته ولی به احترام خونه بچشون تا چهلم صبر میکردن هفتم نشد رفتن رضایت دادن 

فامیله قاتلی نه؟ 😂😂 اصلا حرفای خانوادشون باهم هماهنگ نیس برو بهشون بگو اول هماهنگ حرفارو بعد برن ...

هماهنگ نبودن یکی از درست بودن حرفاست ، وقتی زیادی ی چیزی هماهنگه باید شک کرد ، اصلا علاقه ندارم به ابن چیزا ، اما این حق اون پدر و مادر بوده و رضایت دادن ، به من و شما چه .

دنیا عین تصورات ما نیست 
وای خدا حالم بد شد دیدم اینو زنش نمیتونه کاری کنه؟

نه عزیزم تو قانونه ایران زن هیچ حقیی نداره ولی پسرش بعد هیجده سالگی حق داره که اونم پدربزرگش از طرفه اونم رضایت داده چون قیم میشه بعد مرگ پدر پدربزرگ قیمه حضانت با مادره اوففف