من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
واعزیزم سالم باشن اگه ارثیه خودتو اذیت نکن ولی خوب به تغذیشون برس بعضی ها مولتی ویتامین ،زینک اینارو میدن بعضی ها اشتهااپرمیدن، شیرمحلی بده صبح و شب قبل از خواب بخورن ، شیر موز عصرها درست کن، چلو گوشت ، کباب بشقابی،ابگوشت،میوه دوباردرروز ، جلوی بچه ها غیبت نکن، با شوهرت بحث نکن،درموردلاغری حرف نزن و اصلامهم نیست مردم چی میگن
واعزیزم سالم باشن اگه ارثیه خودتو اذیت نکن ولی خوب به تغذیشون برس بعضی ها مولتی ویتامین ،زینک اینارو ...
مدیسا جون با هم میوه میخوریم آجیل میخوریم شیر و خامه میخورن نون می خورن گوشت تخم مرغ یه روز در میون ولی مثل قلم میمونن.کره هم تو پلوشون میریزم . کلا من و شوهرم در خدمت خوردن ایناییم
مدیسا جون با هم میوه میخوریم آجیل میخوریم شیر و خامه میخورن نون می خورن گوشت تخم مرغ یه روز در میون ...
مگه اشتهااوربدی ، زینک ,مولتی ویتامین و سرچ کن ببین چه ورزشی بدن رو ورزیده وچاق میکنه بعد کرونا بفرست ، هله هوله خورن بعداز وعده های اصلی که کامل خوردن بده بهشون چاق کنندس