پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 عنوان بیان از خاطرات آشپزی هاتون بگین 116 بازدید | 12 پست عکس خوشمزه هاتونم بزارین 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1399/02/11 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 انگار حوصله ندارین 😕😕 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52103 اولین باریه که کیک اسفنجی پختم خودم برای خودم واسه روز زن کیک پختم😁😁😁😁😁 بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اولین باریه که کیک اسفنجی پختم خودم برای خودم واسه روز زن کیک پختم😁😁😁😁😁 آفرین. تحویل گرفتی هااااا 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
عشقم1234 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 2136 من برا اولین بار تخم مرغ درست کردم سفیده ریختم بیرون گفتم چرا بی رنگه خراب شده یکبار دیگه م مرغ همسایه قد قد کرد منم خوشحال دویدم رفتم تخم مرغ آوردم روغن داغ کردم تخم مرغ شکستم دیدم جوجه توش هیچ وقت خودمو نمی بخشم ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 من برا اولین بار تخم مرغ درست کردم سفیده ریختم بیرون گفتم چرا بی رنگه خراب شده یکبار دیگه م م ... خدایا اااااا منم همیشه تخم مرغ خونه گی میشکنم میترسم توش جوجه نباشه 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
bahar_76 عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5746 من برا اولین بار تخم مرغ درست کردم سفیده ریختم بیرون گفتم چرا بی رنگه خراب شده یکبار دیگه م م ... وای یاخدا😢😢😢😢 ✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اینم پیتزا خودم پز واسه اولین بار 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍