2777
2789
کار سنگین کردی باز شد؟

نه مشکلی نداشتم اما از وقتی ک تو بتادین نشسم شل شد و باز شدن...کار سنگینی نداشتم اما خب بالاخره بچه داری بود گهگاهی کسی میومد دیدنم مجبور بودم بشینم

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مشکلی نداشتم اما از وقتی ک تو بتادین نشسم شل شد و باز شدن...کار سنگینی نداشتم اما خب بالاخره بچه ...

اهان من کسی هم دیدنم بیاد نمیشینم دراز کشیدم

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
سه هفته بعد تونستی راحت بشینی؟

چطوری بخیه شدی؟ من دو ساعت بعد زایمان پاشدم، نشستم، خوابیدم، البته یه درد مختصری تا یه هفته داشتم

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

عزیزم من ۱۵ روزه نی نی کوچولوم اومده بغلم و با اینکه بخیه هام هنوز نیفتاده ولی کامل میتونم بشینم و چند ساعت راه برم

من هر بار که گلاب به روت میرم wc یه مقدار بتادین رو با آب قاطی میکنم مثل رنگ چای کم رنگ بشه بعدش بخیه هام رو باهاش میشورم بعدش با گاز استریل خودمو خشک میکنم بعد هم با سشوار کامل خودمو خشک میکنم

بخیه ها نباید مرطوب بمونه

درضمن هر بار نوار بهداشتیم رو عوض میکنم

دیروز رفتم دکتر گفتش حتی یه ذره هم عفونت نداره

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟

وای چرا انقد طول کشیده من ی هفته هم نشد 

اول اینکه هر سری میرفتم دستشویی با محلول  آب و پتادین میشستم خشک میکردم دوم اینک ی پماد گرفتم زدم فوری خوب میشی اگ میخوای عکسشو بفرستم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁