baby_soap مدیر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 عنوان بخیه زایمان طبیعی | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 57 پست سلام دوستان شما برای سریع خوب شدن بخیه ها چیکار کردین؟من شش روزه هنوز نمیتونم بشینم پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم 1399/02/11 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تارا1373 عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 3410 من فک کنم ۱۵ روز طول کشید تا تونستم بشینم وا پس چیکار میکردی ؟؟؟؟؟اسم سزارین فقط بد درفته والا من با اینکه سزارین شدم ،،دو روز بعد بلند شدم،،نشستم ،،راه رفتم ،،اصلا هم اذیت نشدم
آیناز۷۵سابقم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 11448 وا پس چیکار میکردی ؟؟؟؟؟ اسم سزارین فقط بد درفته والا من با اینکه سزارین شدم ،،دو روز بعد بل ... همش دراز کشیده بودم حتی غذا میخواستم بخورم دراز کشیده بودم با یه مکافاتی غذا میخوردم من زایمانم خیلییییی سخت بود تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
baby_soap مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 چطوری بخیه شدی؟ من دو ساعت بعد زایمان پاشدم، نشستم، خوابیدم، البته یه درد مختصری تا یه هفته داشتم برش بخیه به سمت رون پام هست به سمت مقعد نیست پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
baby_soap مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 عزیزم من ۱۵ روزه نی نی کوچولوم اومده بغلم و با اینکه بخیه هام هنوز نیفتاده ولی کامل میتونم بشینم و چ ... من مرتب نوارم رو عوض میکنم بعد از دسشویی هم سرم شستشو میزنم و با سشوار خشک میکنم اما بازم نشستن واسم سخته یه وری میشینم پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
baby_soap مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 وای چرا انقد طول کشیده من ی هفته هم نشد اول اینکه هر سری میرفتم دستشویی با محلول آب و پ ... من بتادین نزدم اخه خوب نشنیدم ازش فقط سرم شستشو پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
baby_soap مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 همش دراز کشیده بودم حتی غذا میخواستم بخورم دراز کشیده بودم با یه مکافاتی غذا میخوردم من زایما ... منم همش میترسم بخیه هام پاره شه پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
آیناز۷۵سابقم عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 11448 منم همش میترسم بخیه هام پاره شه فقط استراحت کن اگه باز بشن بخیه زدنش میگن خیلی درناک تر از اولین باره تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
baby_soap مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 فقط استراحت کن اگه باز بشن بخیه زدنش میگن خیلی درناک تر از اولین باره اره استراحتم همش پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
baby_soap مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 من سی تا بخیه خوردم یبوست هم کرده بودم یعنی مردم تا خوب شم اخی عزیزم چجوری سی تا خوردی؟کجا جا کردن بخیه ها رو؟ پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
مرجاننه عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1335 اخی عزیزم چجوری سی تا خوردی؟کجا جا کردن بخیه ها رو؟ منو بعد زایمان خواستن بی حسی بزنن تا بخیه کنن ولی انقدر از داخل پاره شده بودم سریع فرستادنم اتاق عمل بیهدوشم کردن سه ساعت زیر عمل بودم خیلی درد کشیدم
بهار208 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 2468 منو بعد زایمان خواستن بی حسی بزنن تا بخیه کنن ولی انقدر از داخل پاره شده بودم سریع فرستادنم اتا ... اخی عزیزم چه زجری کشیدی😐😣 هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
baby_soap مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 515 منو بعد زایمان خواستن بی حسی بزنن تا بخیه کنن ولی انقدر از داخل پاره شده بودم سریع فرستادنم اتا ... وااااااای خدایا چقد بد بوده و سخت پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم