2777
2789
من فک کنم ۱۵ روز طول کشید تا تونستم بشینم 

وا پس چیکار میکردی ؟؟؟؟؟

اسم سزارین فقط بد درفته والا 

من با اینکه سزارین شدم ،،دو روز بعد بلند شدم،،نشستم ،،راه رفتم ،،اصلا هم اذیت نشدم

وا پس چیکار میکردی ؟؟؟؟؟ اسم سزارین فقط بد درفته والا  من با اینکه سزارین شدم ،،دو روز بعد بل ...

همش دراز کشیده بودم حتی غذا میخواستم بخورم دراز کشیده بودم با یه مکافاتی غذا میخوردم 

من زایمانم خیلییییی سخت بود 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری بخیه شدی؟ من دو ساعت بعد زایمان پاشدم، نشستم، خوابیدم، البته یه درد مختصری تا یه هفته داشتم

برش بخیه به سمت رون پام هست به سمت مقعد نیست

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
عزیزم من ۱۵ روزه نی نی کوچولوم اومده بغلم و با اینکه بخیه هام هنوز نیفتاده ولی کامل میتونم بشینم و چ ...

من مرتب نوارم رو عوض میکنم بعد از دسشویی هم سرم شستشو میزنم و با سشوار خشک میکنم اما بازم نشستن واسم سخته یه وری میشینم

وای چرا انقد طول کشیده من ی هفته هم نشد  اول اینکه هر سری میرفتم دستشویی با محلول  آب و پ ...

من بتادین نزدم اخه خوب نشنیدم ازش فقط سرم شستشو 

همش دراز کشیده بودم حتی غذا میخواستم بخورم دراز کشیده بودم با یه مکافاتی غذا میخوردم  من زایما ...

منم همش میترسم بخیه هام پاره شه

اخی عزیزم چجوری سی تا خوردی؟کجا جا کردن بخیه ها رو؟

منو بعد زایمان خواستن بی حسی بزنن تا بخیه کنن ولی انقدر از داخل پاره شده بودم سریع فرستادنم اتاق عمل بیهدوشم کردن سه ساعت زیر عمل بودم خیلی درد کشیدم

منو بعد زایمان خواستن بی حسی بزنن تا بخیه کنن ولی انقدر از داخل پاره شده بودم سریع فرستادنم اتا ...

اخی عزیزم چه زجری کشیدی😐😣

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
منو بعد زایمان خواستن بی حسی بزنن تا بخیه کنن ولی انقدر از داخل پاره شده بودم سریع فرستادنم اتا ...

وااااااای خدایا چقد بد بوده و سخت