2777
2789
عنوان

شوهربددهن

810 بازدید | 38 پست

سلام .شوهرم دیروزبخاطریه سری مسائل به خالم گفت فلانیه مادرجنده منم چون خیلی عصبی شدم ازدهنم پیردکه مادرجنده خودتی بعدشم زودپشیمون شدم فقط چون تازه زایمان کردم وشیرمیدادم اون لحظه حرفام دست خودم نبودبرگشت گفت مادرتوجنده وهیزه بعدش قسم خوردکه دوسال دیگه که بچم بزرگ بشه حتماطلاقم میده والان بخاطردخترش دستش بستس

💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قبح هایی رو از بین میبرین!!

چه احترامی بینتون موند دیگه؟

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

شما هر وقت شوهرت عصبانیه سر به سرش نزار هر چی هم گفت ولی بعدش ک اروم شد باهاش قهر کن  اروم باهاش صحبت کن ک ناراحت شدم از جرفت اینجوری هم اون پشیمون میشه و سعی میکنه از دلت در بیاره هم دعوا نمیشه بینتون 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

اولا تقصیر اون بود الانم بچه رو نکته ضعفت میدونه بگو برات ریدن دوسال دیگه از همین الان طلاقم بده ها پ منو میخوای بچتو از اب و گل درارم بعد برم بچه ای ک از توعه با تو فرقی نداره بت نشون میدم مادر فلان شده کیه بزار برو بشم بگو بچتم ارزونیه خودت میخوام طلاق بگیرم عروس ی مرد درست حسابی شم دست و پامو میگیره تا حساب کار دستش بیاد گوه اندازه دهنش برداره

😐 نگران نباش عزیزم عصبانی بوده همچین حرفی زده اجازه نده به خانوادت همچین چیزایی بگه

عادتشه بخداهمیشه تحمل کردموخفه شدم ازوقتی بچه دارشدیم انگارمیدونه دلم نمیادبچموول کنم اینجوری شده

💚

چطوری یه اقا وخانم روشون میشه این کلمات رو به زبون بیارن، اصلا به ذهنتونم نرسه تو روی هم این کلمات رو بگین ،،، وای به حال اون بچه که بخواد تو چنین محیط تنش زایی بزرگ بشه ،،،حتما حتما اول همسرتون بعد خودتون رفتارتون رو عوض کنین 

ما ملت امام حسینیم💚💚