2777
2789
عنوان

شوهربددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 38 پست

تو مملکت ما متاسفانه مردا هر چی میخوان میگن و هر کاری میخوان میکنن ولی زنا جرات ندارن اعتراض کنن. الانم به هر کی بگی حقو میده به شوهرت در صورتیکه اون حرف خیلی خیلی زشتی زده جوابشم گرفته . اگر اون ناراحت شده پس باید به شما هم حق بده ناراحت بشین.

به نظرم خیلی عادی برخورد کن دست پیش بگیر و بگو من صد برابر تو الان ناراحتم به خاطر بد دهنی هات.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر راحته برای اقایون بی احترامی

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
😑خب اول تقصیر اون بوده بعد شما .نباید اونجوری میگفتی .خب چرا به خالت فوش داد تو روی خودش فوش داد یا ...

نه بخاطراینکه یه مدت طبقه همکف خونمونواجاره کرده بودن دوتادخترداشت که خونمونوخط خطی کرده بودن اخرشم که رفتن رنگش نکردن حالامن بایدبخاطراون احمقاهرروزحرف بشنوم

💚
عادتشه بخداهمیشه تحمل کردموخفه شدم ازوقتی بچه دارشدیم انگارمیدونه دلم نمیادبچموول کنم اینجوری شده

عیبی نداره صبور باش.مردا همین طورین.دوستت داره ولی از اون طرفم چرت و پرت میگه😁

نگران نباش همه از این مشکلا دارن😊

اولا تقصیر اون بود الانم بچه رو نکته ضعفت میدونه بگو برات ریدن دوسال دیگه از همین الان طلاقم بده ها ...

همه ایناروگفتم😂ولی اخرش گفتم که بهتون اعتمادندارم که دخترموبزرگ کنیدپس همون دوسال میمونم اونموقع هم هنوزجوونم هزارنفرپیدامیشن

💚
همه ایناروگفتم😂ولی اخرش گفتم که بهتون اعتمادندارم که دخترموبزرگ کنیدپس همون دوسال میمونم اونموقع هم ...

مرد جماعت پیشش سر خم کنی عادت میکنه ب تو سری زدن ب نظرم بگو من جام خوبه بیا این خودت اینم دخترت ببر عین خودت آشغال بار بیار اگه نشون بدی نکته ضعفت بچس تو هر اتفاقی میگه بچه رو میگیرم ازت

مرد جماعت پیشش سر خم کنی عادت میکنه ب تو سری زدن ب نظرم بگو من جام خوبه بیا این خودت اینم دخترت ببر ...

خسته شدم باورمیکنی بخاطرخاله عوضیم افسردگی بعداززایمانم گرفتم گاهی دوسدارم بهم توجه کنه نوازشم کنه گاهی انقدازش میرنجموخسته میشم که دوسدارم بره دنبال یکی دیگه ودست ازسرم برداره چون هیچ احترامی نمونده هرحرفی که نبایدبزنه زده چیزی نمونده

💚
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792