2777
2789
عنوان

ظرف جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 77 پست
چقدر خوب گفتین من اصلا به خورده ریزاش فکر نکردم فقط میخواستم همینطوری بخرمممم🙁 اخه مامانمم فقط پول ...

نه گلم اصلا مشورت نخواه از ایشون. هر سوالی داری همینجا بپرس خودت تصمیم گیری کن. ببین جهیزیه خریدن اگر پولش رو در نظر نگیری سخت ترین قسمتش تهیه یه لیست کامل و بدرد بخوره. چیز اضافی نباشه. چیزی کم نباشه. ایستا رو با جزئیات و کامل بنویس. از اول کار تم رنگ هر قسمت خونه رو مشخص کن و وسایلی که قراره داخلش قرار بدی و مثل من برا آشپزخونه تم رنگم سفید سیلور طوسی قرمز هس. خب خارج از اینا خرید نمیکنم. برا اتاق خواب نوشتم آبی سفید و چیزای لازم نوشتم قالیچه سرویس خواب روتختی پرده و دو تا آباژور و ی گیاه طبیعی  خارج از اینا خرید نمیکنم خب مشخصه اینجوری هم پولم هدر نمیره هم چیز خارج از برنامه و اضافی  نمی‌خرم و همه چیم به هم میاد و ست هست و ب عبارتی فضا چشم نواز میشه  

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
نه گلم اصلا مشورت نخواه از ایشون. هر سوالی داری همینجا بپرس خودت تصمیم گیری کن. ببین جهیزیه خریدن اگ ...

خیلی کار خوبی کردی واقعا من واسه فرش که رفته بودم تازه اونجا تصمیم گرفتم که پذیراییم چطوری باشه الان همین کاری ک گفتی برای همه ی خونه انجام میدم😍😍 دستت درد نکنه

Life is too short to not enjoy

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار خوبی کردی واقعا من واسه فرش که رفته بودم تازه اونجا تصمیم گرفتم که پذیراییم چطوری باشه الان ...

قربانت خوشبخت بشی گلم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم