2777
2789
عنوان

ظرف جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 77 پست
من موقع خرید حساب کردم اگه بخوام خواهر یرادرهای شوهرم رو دعوت کنم چندتا ظرف میخوام شد 32 تا یه سرویس ...

اره منم اینطوری حساب کردم کلا ۱۵ ۱۶ نفر میشن

Life is too short to not enjoy

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم اینطوری حساب کردم کلا ۱۵ ۱۶ نفر میشن

خب یه 18 نفره بخر

الکی نخر

من جهازم رو کم برداشتم ولی خوب

همه کیف کرده بودن

چیزای الکی نخر

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
حتما چینی زرین بخر کاراش عالیه و سبکه و بادوام . فنجونش از کابینت بالا افتاد کف آشپزخونه که موکت ناز ...

اره طرحاشم خوبن رفتم دیدم دو سه تا کاناله ظرفم دارم تو شوشن اونام چک کردم😂

رنج قیمتی چینی زرینو پردیسو که میدونم تقریبا ۲تومن میشه..کلا خانوادمون کم جمعیتن نزدیکامون 

پس آرکوپال بگیری بهتره به نظرم. ۲۴ نفره ارکوپال بخر دوتاشم بزار دم دست.

یا ۱۸ نفره بخر و دو نفره سرامیک بخر دم دست

آرکوپال لب پر نمیشه و سبکه . بهتره به نظرم.

ما برعکس پرجمعیتیم. خودمون نه ها. پسرخاله دختر خاله ایم یکیو مهمون کنی همه رو باید دعوت بگیری ! 

پس آرکوپال بگیری بهتره به نظرم. ۲۴ نفره ارکوپال بخر دوتاشم بزار دم دست. یا ۱۸ نفره بخر و دو نفره سر ...

اره اونم خوبه یه ارکوپال جنس خوب بگیرم..حالا ما کلا بچه های خاله هام ک کوچیکن خودمم ک تک بچه ام اونام ۲تان خییلی کمیم کلا😞

نمیدونم اخه هرکدوم یه خوبیایی داره به نظرتون همه اش ارکوپال یا چینی

یه دم دستی لازم داری که بهتره یا آرکوپال باشه با چینی سبک و گرد که لب پر نشه. من خودم ی 6 نفره چینی زرین گرفتم برای دم دستیم هم سبک هست هم اینکه گرده 6 نفرس شد 370 به نظرم مناسب بود طرح هاش هم متنوعه تو تاپیکم هست تاپیکش رو زدم. برای مهمان هم من 18 زرین میگیرم منتها چون 18 نفره ندارن یا باید ی 12 نفره و یه 6 نفره بگیرم ک چون چای خوری داره نمیخوام ابن کار رو کنم سه تا 6 نفره میگیرم ک فقط غذا خوری باشه چون چای خوری چینی دوس ندارم فقط ظرف سوپ ندارم که بعد سوپ خوریم رو از این سوفله ها میگیرم. اینجوری خیلی به صرفه تر هم هست دم دستی م شد 370 هنوزم همون قیمته. اون مدل که برای مهمان انتخاب کردم شهرزاد سری وایت رز هست که هر دست 600 تومنه یه ظرف سوفله هم 400 روی هم میشه 2600 به نظرمه به صرفه ترین حالته اینجور ک گفتم. اینم بگم من چای خوری مهمانم میخوام طرح سرویس پذیرایی کریستالم باشه ی چای خوری  دم دستی هم از همون طرح غذا خوری دم دستیم گرفتم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
یه دم دستی لازم داری که بهتره یا آرکوپال باشه با چینی سبک و گرد که لب پر نشه. من خودم ی 6 نفره چینی ...

چقدر خوب گفتین من اصلا به خورده ریزاش فکر نکردم فقط میخواستم همینطوری بخرمممم🙁 اخه مامانمم فقط پول میده اصلا علاقه ای به این چیزا نداره بلدم نیست دگ خودممو خودم..به نظرتون از مادر همسر مشورت بخوام بده