2777
2789
عنوان

ظرف جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 77 پست
آره خوبه من که راضی ام مهمون کم میاد خونم ولی اگه رفت و آمدم زیاد بود کار با ظرف چینی سخت میشه اونجو ...

اره بعد یه وقت یکیش لب پر شه ادم ناراحت میشه

Life is too short to not enjoy

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرشوهرم سرامیکی خریده بود پشیمون شده میگه سنگینه رفته دوباره ارکوپال خریده برای دم دستش 

نه من دارم سبکه شاید جنساشون فرق میکرده سنگین بوده من دو دست تا حالا گرفتم 

قربونت اگه بخوای ی پیج دارم سرامیک های قشنگی داره قیمتشم خوبه دو نفره ام میده منم چن وقته میخوام بخر ...

انشاالله که بزوووودی واست جور شه عزیززم هرچی که دلت میخواد بگیری😍😍

حتما چینی زرین بخر کاراش عالیه و سبکه و بادوام . فنجونش از کابینت بالا افتاد کف آشپزخونه که موکت نازکه چندتا قل هم خورد ولی نشکست😁 واقعا نسبت به چینی های دیگه سبکه . برو سایتش طرحاشو ببین .

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو

من موقع خرید حساب کردم اگه بخوام خواهر یرادرهای شوهرم رو دعوت کنم چندتا ظرف میخوام شد 32 تا یه سرویس 36 نفره چینی گرفتم

یه 6 نفره ارکوپال هم دم دستی

همین

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
دم دستی که جداست. اونو آرکوپال یا رویال بخر لب پر نشه. من ۲۴ چینی ۲۴ آرکوپال اصل آمریکا دارم . آرکو ...

رنج قیمتی چینی زرینو پردیسو که میدونم تقریبا ۲تومن میشه..کلا خانوادمون کم جمعیتن نزدیکامون