2789
عنوان

تعبیر خواب

59 بازدید | 8 پست

بچه ها من دیگه بریدم واقعا جدی میگم خسته شدم جدا از مشکلات خودم خواباهایی ک میبینم بلاخره هر جور شده تعبیر میشن 

من دیشب خواب دیدم من و شوهرم رفتیم ی جایی ک مثل باغ بود شوهرم ازم س ک س خواست منم گفتم دیوونه ای اینجا نمیشه یکی میبینه بعد ادامه خوابم شوهرم ی هتل خیلی بزرگی رو تو همون باغ بهم نشون داد بعد داشتیم بر میگشتیم ی ماشینی نگه داشت دوتا پسره با هم دیگه دعواشون شده لود من ب شوهرم گفتم بیا زود بریم 

ادامه خوابم دیدم تموم دندونام داره پوسیده و خراب میشه همه شون 

بعد خواب دیدم مامان و خودم خاهرام خونه خاله ام تو یکی از اتاق ها بودیم ک ی اتاق دیگه خونواده دیگه زندگی میکردن لباساشون یجوری بود مثل لباس هایی ک عرب ها و بلوچ ها میپوشن بعد این خونوادع خیلی سرو صدا میکردن من تذکر دادم گفتم اگه انقد قراره صدا بدین پاشین برین 

ی بچه ای هم تو بغلم بود منو مامانم نگهش میداشتیم ک لباساش مثثل لباسای اون خونواده بود بعد زنه بعد از بحث من گفت اره ما صبحی هم با شما بحث و دعوا داشتیم 

بعدش ماماننم ی چیزی مثل روسری ولی سفید بود پهن کرد روزمین قران گذاشت روش اقا و خانم اون خونواده همچنین ما هم همه نشستیم دور اون پارچه ک قران روش بود همه قران رو بوسیدن دست ب دست شد قران من ب اون زنه گفتم شما مسلمونیین گفت ما عربیم نصف بینیش هم اهنی بود 

بعد اینکه قران رو بوسیدیم اون اقا رو کرد ب من انگاری ب من میخاست بگو بعد روی قران نوشت بگو ک موافقی دقیق یادم نیس چی نوشته بود 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواب ها ی قبل اذان صبح تعبیر دارند منم خیلی خواب دیدم تازگی ها  کلا به تعبیر خواب اعتقاد دارم ...

خسته ام مطمعنم قراره اتفاق بدی بیفته

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

خودتو شوهرت ی مشکلی دارین که مشکلتون بزودی حل میشه درصورتی که توی باغ چیزی نخورده باشی توی خانواده مامانت ایناهم هرمشکلی داشته باشن اگه ختم صلوات بزارن مشکلشون حل میشه وتوی خانوادتون مریضی ‌ناراحتی هست یا پیش میاد باید ی نظر بدی ی ختم صلوات ‌بزاری تامشکلتون برطرف بشه انشالله بچه بغلتم خیلی خوبه امید به زندگیه انشالله که خوبه 

ما ڪوچیڪ ها خدامون بزرگه..🧿